Raen Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Musze go kupić, kiedy wychodzi? Trzeba będzie grać póki op, bo jak dostanie nerfa to szlus. Odnośnik do komentarza
FlameMG Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Już jest na pbe, podobno jutro wychodzi na normalne serwery (w niedziele) także cieszyć japy do póki nie ma nerfa ;X na 6 lvl ulti, i prosto do diamentu ! Odnośnik do komentarza
wilku95 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wzieles to z elohell zapewne czlowieku skad taki champion . Niezle baajeczki ci naopowiadali... Odnośnik do komentarza
FlameMG Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wzieles to z elohell zapewne czlowieku skad taki champion . Niezle baajeczki ci naopowiadali... Czemu nikt oprocz Raen`a nie ma poczucia humoru ... ? omg patologia na chacie zapewne Odnośnik do komentarza
wapek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Lol dzięki ulti da się wyjść z elohell już widzę kujoty w brązie. Odnośnik do komentarza
FlameMG Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Lol dzięki ulti da się wyjść z elohell już widzę kujoty w brązie. Albo juz na pierwszym lvl nie wbijajac 6 lvl mozna wziasc 3 skill ;D opcje surrender normalnie OP champ Odnośnik do komentarza
BC'Seed Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Widzę, że Riot serwuje nam kolejnego po Lissandrze midera, wydaje się być troszkę za bardzo OP, wyczuwam nerfy. Tak czy siak, insta-buy podoba mi sie jego splash art, wiadomo cos o skinach? Odnośnik do komentarza
Kasha.LoL Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hahaha przecież to fake jest ludzie, nie dajcie się nabrać, to wcale nie wychodzi w lig of ledżents... Odnośnik do komentarza
BC'Seed Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jak to nie wchodzi???!!! Ja pierdykam, myślałem że w końcu poccaruje te gry na Coal VIII, a tu fake Odnośnik do komentarza
Kasha.LoL Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jak to nie wchodzi???!!! Ja pierdykam, myślałem że w końcu poccaruje te gry na Coal VIII, a tu fake Na Coal to nawet Poppy można, to by dobre było na Iron albo Redstone ale to niestety fake jak już mówiłem :C Odnośnik do komentarza
marekstw Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ale opoznieni przed wczoraj juz wyszedl tylko q mu nerfneli zmienili ze zamiast 50 to po 1500 100 900 (tysiacpicsietstodziewicset) Na rankedach nie pogracie bo insta ban .. Odnośnik do komentarza
(:Xevik:) Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 OP ! wygrołech nim już 10 gier. dzięki za poprawienie humoru nerfa i tak dostanie . Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości. Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji. Mogę zatracić się we własnych myślach..Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki. Odnośnik do komentarza
Mesye Sitwon Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czuję instaban na rankedach... Odnośnik do komentarza
FireShield Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja już nim grałem.. I tak pizdnąłem piorunem że wygrałem w 1 minucie. OP OP ! Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak to jest fake wzięty z kwejka, chodź jest śmieszne Jednak zaraz wpadnie moderator i to skosi, to humoru komuś potrzeba, a wy jecie wszystko co wam się podsunie i we wszystko wierzycie Odnośnik do komentarza
Danielator Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hahaha przecież to fake jest ludzie, nie dajcie się nabrać, to wcale nie wychodzi w lig of ledżents... No shit Sherlock przecież to zwykły dobry trolling ;D Odnośnik do komentarza
blacha212 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Musze go mieć, ta postać wykeruje z Brązu Odnośnik do komentarza
DajChlebka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ulti świetne niestety w przeciwnej druzynie teemo sie nafeedowal i przegralismy ;/ Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Hahaha przecież to fake jest ludzie, nie dajcie się nabrać, to wcale nie wychodzi w lig of ledżents... Nie znasz się. Ja już mam na niego kasę tak więc niedługo widzimy się w diamencie Game Over Odnośnik do komentarza
Szymico Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 No i po co dodajesz takie tematy ?Bez sensu, tylko spam się robi. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.