Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Champion Kujot - Łognisty pjorun

FlameMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jest na pbe, podobno jutro wychodzi na normalne serwery (w niedziele) także cieszyć japy do póki nie ma nerfa ;X na 6 lvl ulti, i prosto do diamentu !

Opublikowano

Wzieles to z elohell zapewne czlowieku skad taki champion . Niezle baajeczki ci naopowiadali...

Czemu nikt oprocz Raen`a nie ma poczucia humoru ... ? omg patologia na chacie zapewne

Opublikowano

Lol dzięki ulti da się wyjść z elohell już widzę kujoty w brązie.

Opublikowano

Lol dzięki ulti da się wyjść z elohell już widzę kujoty w brązie.

Albo juz na pierwszym lvl nie wbijajac 6 lvl mozna wziasc 3 skill ;D opcje surrender xD normalnie OP champ

Opublikowano

Widzę, że Riot serwuje nam kolejnego po Lissandrze midera, wydaje się być troszkę za bardzo OP, wyczuwam nerfy. Tak czy siak, insta-buy podoba mi sie jego splash art, wiadomo cos o skinach?

Opublikowano

Hahaha przecież to fake jest ludzie, nie dajcie się nabrać, to wcale nie wychodzi w lig of ledżents...

Opublikowano

Jak to nie wchodzi???!!! Ja pierdykam, myślałem że w końcu poccaruje te gry na Coal VIII, a tu fake :(

Na Coal to nawet Poppy można, to by dobre było na Iron albo Redstone ale to niestety fake jak już mówiłem :C

Opublikowano

ale opoznieni przed wczoraj juz wyszedl ;) tylko q mu nerfneli zmienili ze zamiast 50 to po 1500 100 900 (tysiacpicsietstodziewicset) :D Na rankedach nie pogracie bo insta ban ..

Opublikowano

OP ! wygrołech nim już 10 gier.

xD dzięki za poprawienie humoru :)

nerfa i tak dostanie ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Arcymistrz
Opublikowano

Tak to jest fake wzięty z kwejka, chodź jest śmieszne ;)

Jednak zaraz wpadnie moderator i to skosi, to humoru komuś potrzeba, a wy jecie wszystko co wam się podsunie i we wszystko wierzycie

Opublikowano

Hahaha przecież to fake jest ludzie, nie dajcie się nabrać, to wcale nie wychodzi w lig of ledżents...

No shit Sherlock przecież to zwykły dobry trolling ;D

Opublikowano

Nie znasz się. Ja już mam na niego kasę tak więc niedługo widzimy się w diamencie ^^

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...