heroex2 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Siema, mam pytanko dotyczące streamów lola na twitchu.... nieraz są organizowane aramy między turniejami lub for fun przez graczy i oni podają hasło/zagadkę na streamie. Co zrobić żeby nie było tak dużego opóźnienia? Kiedy ja usłyszę hasło ludzie na czacie już dawno je zobaczą i napiszą a pokój jest pełny. Od czego zależy to że ja mam np. opóźnienia 8 s a oni 4 s? Mam internet 10mb/s, komputer wydajny, jak zminimalizować to opóźnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 od jakości w jakiej oglądasz im wyższa tym szybciej dostajesz obraz i głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duballas Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zawszę będzie opóźnienie na stream'ach. Jedynie możesz zwiększyć jakość filmu, podobno to coś daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OzynS Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zwiększ jakość i jak zobaczysz że dalej masz opóźnienie to rób f5 bo też zależy na jaki cię serwer twitch przerzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.