Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra na pewnym serwerze Battlefield 2

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Pomozcie mi co zrobic.Gram na pewnym serwerze batlefield 2 gdyz jest fajny i duzo osob gra na nim.Lecz jest tam pewien admin.Sadze ze ma on czity.Lecz wyzywanie admina ze ma czity moze zakonczyc sie banem jak wiadomo ;D.W bf 2 gram okolo 6lat wiec moge przyznac jestem bardzo dobry.Zawsze gdy gram 90% moich zginiec powoduje osobnik o ktorym mowa czyli : =OSS= lfc88scouser.To jest troche zalosne bo on w kazdej rundzie jest pierwszy to niemozliwe zeby kazdego pokonywal.W porownaniu do niego mam duzy ping lecz nie narzekam na lagi.Raz byla taka akcja 5vs on.Dziwnym trafem wszyscy padli.... a on jak zwykle przezyl.Gra ktos na tym serwerze ? Jesli tak to prosze o wypowiedzenie sie.W tej rundzie staty akurat moje slabe gdyz ten osobnik nie daje mi zyc oO.

P.S Dziwnie troche tu pokazane ze 100pinga.A na speedtest ping wacha się 30-60

lolpnd.png
ie068n.jpg
Opublikowano

Co to za serwer to bym zobaczył i ocenił?

Takie ratio można mieć czołgiem albo innym pojazdem ale piechotą to albo trzeba być ładnym pro koxem :D

Ale jednak takie ratio nie świadczy w 100% o cheatach bo właśnie jak wyżej ktoś może być prro :D

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...