Smiesne Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czy opłaca się na dzień dzisiejszy nim grać czy są lepszy miderzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Opłaca się nim grać w tej chwili. Szczególnie od 6 lvla jest dobry. A najlepszej postaci na mida nie ma. Gdyby w tej grze któreś postacie byłyby najlepsze to gra nie miałaby sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Opłaca się. Dobry escape Silence Dobry harras Wytrzymały Slow Łatwa farma Regenerowanie many z AA Ulti jak flash Znakomity w late game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squah :') Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zajebstość. +Silence +Slow +Regeneracja many za AA +Flash co 4 sek. +AS z pasywa +W late miażdży +Kontruje większość AP Miderów +Dobrze nim gankować inne linie +Escape -Słaby vs. AD miderom -Trzeba trochę ogarnąć -Do 6 za wiele nie zrobi Game Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiesne Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 chyba wiem jakie ma skille chodzi mi o to czy na dzisiejszy dzień jest w miare zdatny do gry bo nie grałem dawno i mógł dostać nerfa czy coś a wtedy kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zafiriusz Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 jest dobry, obczaj co dziś Xpeke potrafi nim zdziałać i masteruj go, bo warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.