sebaeq Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Siemanko, mam problem , mianowicie nie moge wyjść z brązowej dywizji ( Nie uważam się za jakiegoś profesjonalnego gracze i nie wierze w coś takiego jak elohell). Więc mam do was 4 pytania, mianowicie: 1.Czy zmieniać styl/buildy/lane, czy dobrze mi idzie/czy jestem typowym retardzikiem ? Mój profil : http://www.lolking.net/summoner/eune/34568456#profile 2.Jakiego championa kupić aby łatwiej można było carrować gry (Top/Jungle)? 3.Ostatnio za Zwycięstwo zyskuje 5 pkt a za przegraną -4 , czym to jest spowodowane ( Ostatnio otrzymałem wstążke weterana w lidze , może o to chodzi?)(Ostatnio też coś słyszałem o ukrytym elo , może o to chodzi?) 4.Czy były ktoś chętny na duo( Najlepiej jakiś mid/jungler)? Z góry dzięki za odpowiedź http://robaki.5v.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodSmokers Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Farma nie jest aż taka zła, zależy jaki mecz. Zmień buildy, lich bane core item na mastera. btw. kup cos czym idzie carrować rankedy, typu kha, zed, cait . Graj czymś czym dużo zrobisz //gif w sygnie F. RZAL :< Do u wanna fight with me? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaeq Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kha mam , na zeda zbieram - są jeszcze jakieś postacie top/jungle warte kupna ? http://robaki.5v.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jesteś w Bronze I i prawdopodobnie cały czas wygrywasz, wiąże się to z otrzymywaniem małej ilości LP. Czasami miewasz mecze dobre, a czasami złe, jednakże umiesz farmić i potrafię to zauważyć. Umiesz również składać dobre itemy pod wroga, jak i pod swojego championa, tu też jest nieźle. Imho. Powinieneś zakupić Annie, może trochę głupie, ale ja tak carryowałem swojego smurfa od B1 do G4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaeq Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Anke mam , ale dostać się nie mida to raczej niewykonalne - dlatego biore to co zostanie , najczęściej top i jungle. http://robaki.5v.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sweetgrove12 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Napisz, że jesteś smurfem z 1600-1900 elo, i powiedz, że założyłeś się z kumplem, że jak wyjdziesz do golda to ci da np. 50 euro U mnie to działa, przeważnie dostaje upragnionego mida lub jungle i nikt się nie kłuci Nie bądź żyd daj warna Jak pomogłem daj like Jak nie to i tak daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itq5 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jungle najlepsza jak dla mnie ma vi/hecarim i zac. polecam streamy XJ9 only jungle, typ sam carruje mecze i ma specyficzny styl gry:) bardzo żadko oddaje buffy dla mida i dość ciekawie gankuje. można sie podszkolić troche. na topa polecam streamy voyboya, a postacie to wlasnie zed/elise itd... zbytnio topa nie gam:) a jak już to najcześciej jw albo akali/diana na kombo w mid jedzą wiekszość i idzie tym carrować. polecam też ten kanal na yt http://www.youtube.com/user/FissMortune codziennie dochodzą nowe "najlepsze" mecze ze streamow. jak coś przegapisz to tam jest prościej bo szukasz pod postać a filmow dziennie 10-20. z oglądaniem nie nadarzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roycewicz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To tak.Jesteś trochę dziwny, grasz AP Yi i nie umiesz go dobrze budować ani nim farmić... Ale zdarza się, w końcu używanie 1 spella ofensywnego dla niektórych to za dużo Generalnie AP Yi zasysa moim zdaniem, w sensie SSIE chociaż robi masywny dmg z Q to jest useless jako mider. Podaj mi 3 miderów a ja Ci wskażę że są użyteczniejsi od Yi :PPostacie na top/jungle?Top : Cho'gath, nasus, sejuJungle : Vi, Zac, trundleBardzo dobre postacie do carrowania, no i garen którego już masz :PJa siedzę w Brąz 1 bo nei grałem rankedów i nie chce mi się wybijać znowu bo ja za wina dostaje 10 za loosa -30, puisałem do supportu ale cóż, ignored od 2 tygodni :PPoza tym... rankedy to inna mentalność, inne podejście. Pro Tip : Namów team do wzięcia tanky postaci z CC (stuny slowy) np dobrym teamem jest:- seju jungle- malph top- ashe adc- leona support- veigar mid.Pozdrawiam, jhak grasz na EUNE napisz - Soah85, może coś wykminimy :P Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 taaa ucz kogoś, kto jest w brązie I a sam w nim jesteś ... lepiej nic nie pisz proszę Ciebie. by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roycewicz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Spadłem bo nei grałem, na west gram na gold 2 obecnie więc nie pyskuj proszę, bo staram się pomóc tak jak autor tematu prosił. Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek19992 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Graj garenem, widze, że masz 12 wins/2 lose - dobrze ci idzie, graj po prostu nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1. Raczej zostaw to co jest. 2.Na TOP: Panth, Rengar, Malphite Jungla: Hecar, Lee sin3. Wstążka to zupełnie inna sprawa. Dostajesz mniej punktów bo zbliżasz się do awansu do następnej ligi. 4. Ja niestety nie, bo gram na wescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zafiriusz Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 daostajesz mało punktów bo jestes w 1 dywizji, a tam im bardziej się pniesz w górę, tym mnie dostajesz i wolniej nabijasz punkty... taki system, cóż poradzić :/ jak sprawdzałem masterki to masz w porząsiu, dla każdego championa oddzielne - b. ładnie, ale zauważ, że niektóre champy bazują na zbieżnych (o ile nie tych samych masterkach) więc niektóre możesz sobie połączyć w jedno i ew. przed asmym meczem zmieniać te kilka punktów (ja tak robie) Runy też w porządku, widzę, że z naciskiem na def i early game. Ja mam runy pod early/late czyli zamiast ad mam arm. pen i m.pen (bardziej się przydają IMO) styl build na lanie i w grze dobierasz odpowiednio pod przeciwnika jego bohaterów i stopień nafeedowania. Zazwyczaj każda gra wymaga od ciebie praktycznie innego buildu, stylu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaeq Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dzięki wszystkim , dzięki wam udało mi się wybić - aktualnie Silver 4 , dzięki serdecznie http://robaki.5v.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.