Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Czy da się zarobić?

Chopper1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na wstępie powiem iż dawno nie grałem w metina , a więc chciałem zapytać czy jest opłacalne sprzedawnie yang za pieniądze w realu?

Patrząc na allegro jest duża konkurencja ,wgl czy ludzie kupuje te yangi ?

Być może kiedy bd złączone serwery ludzie zachęcą się do kupowania yangów lub kont

Proszę się wypowiadać i jeśli jest to możliwe proszę udzielać sensownych odpowiedzi z uzasadnieniem

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

pewnie że kupują tyko każdy chce kupić za najmniej najwięcej yang a postacie to nie zbyt bo kupią sobie z 10kkk+ i tylko expią bo dadzą za 10kkk tyle co za postać jaka sobię zrobią po 30dniach za tą kase to raczej nie opłaca się kont sprzedawać przynajmniej ja tak myślę :) nie wiem czy coś zrozumiałeś ale jeśli tak to proszę i liczę na LLLLLLLLLLubię to ;)

Opublikowano

ludzie kupują tylko Twoja oferta na allegro musi być najtańsza, teraz tylko ustawiasz kilka botów i expisz nimi do 20 lvla potem tylko te dodania i zmianki co masz ze skrzyni ucznia inwestujesz w jakiegoś fmsa itp zmieniając bony i zarabiasz, jest to teraz chyba jeden z lepszych sposobów zarabiania ale potrzebny jest dobry komputer :(

PS jak chcesz zarabiać to na s26 (solar)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Płacisz tam kilka groszy żeby twoja aukcja była najwyżej i masz kupców, ważne jest żebyś nie przekroczył dopuszczalnej sumy jaka zadowoli kupującego bo wtedy zobaczy że u innych jest o wiele taneij + to zależy od iilości pozytywów.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Sprzedaż yang za PLn jest opłacalna, szczególnie na starszych serwerach (dropniesz 1 małż, sprzedajesz za 50kk, a 100kk to jakieś 7zł).

Opublikowano

Sprzedaż yang za PLn jest opłacalna, szczególnie na starszych serwerach (dropniesz 1 małż, sprzedajesz za 50kk, a 100kk to jakieś 7zł).

nie moge patrzec jak widze co piszesz. Malz 50kk ? Chyba na s0 ...

Na moim serwie malz za 2,5kk a yangi 100kk za +/- 10zl

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Coś i tu nie gra pewnie literówka 50. Ludzie ustawiali by fishboty i dziennie 30-50 zł by wyciągali? ;d

@Topic Opłaca się będzie fuzja serwerów to yangi pójdą w góre. Najlepiej wsadzać hp do itemów/śr do fmsa.

Opublikowano

No pewnie . Najlepiej można zarobić na postaci ja np. Sprzedałem postać 50 na allegro za 150zł . Opłaca się nabijasz 40 i już masz z 60zł . Zależy od eq .

478.jpg

Opublikowano

Ja również uważam, że sprzedawanie kont jest bardziej opłacalne. Wydajesz kilka zł na M2bob'a, a potem zwraca Ci się to z nawiązką.

Opublikowano

pewnie że kupują tyko każdy chce kupić za najmniej najwięcej yang a postacie to nie zbyt bo kupią sobie z 10kkk+ i tylko expią bo dadzą za 10kkk tyle co za postać jaka sobię zrobią po 30dniach za tą kase to raczej nie opłaca się kont sprzedawać przynajmniej ja tak myślę :) nie wiem czy coś zrozumiałeś ale jeśli tak to proszę i liczę na LLLLLLLLLLubię to ;)

10kkk? Za 2/3kkk na na przyklad s2 masz bodziaka 90 skille P xD

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

nie moge patrzec jak widze co piszesz. Malz 50kk ? Chyba na s0 ...

Na moim serwie malz za 2,5kk a yangi 100kk za +/- 10zl

Jak grasz na solarze to się nie dziwie, że małże kosztują 2,5kk ;)

Ja grałem odradzam nie podałem pasów i straciłem 800zł eq tyle było warte pozdro

To nie wina serwera tylko virusa którego masz na komputerze.

Opublikowano

Ludzie bardzo chętnie kupują przedmioty z allegro, yangi, eq 5b oraz konta.

Musisz zachęcić klientów ciekawą ofertą tzn. cena + ciekawa prezentacja.

Tak jak napisał KidMod Asprime graj na starszych serverach, lecz pamietaj że będzie większa konkurencja :)

Pamietaj również aby nie zaliczyć żadnej wtopy bo za allgero jest ban i to bardzo surowy :)

@Edit

Dodanie polskich znaków :)

x

Opublikowano

do kupienia yang zawsze się ktoś znajdzie :) ale to wymaga dużo czasu lub szczęścia do gry jak to się mówi a postaci nie opłaca się sprzedawać ani kupywać bo często wykrywają jak ktoś kupi ,a po za postacie są małe ceny pozdro :)

Opublikowano

@Up

Są małe ceny za postacie?

Hmmm

Zalezy o czym mówimy, bo dobra postac 90+ bez eq moze pójść nawet za 500zł

x

Opublikowano

a żeby zrobić taką postać i pobwbijać ku to trzeba przynajmniej 4-6 miesięcy chyba ze w is ładujesz a ty chcesz zarobić , a nie w grę wydawać kasę pozdro

Opublikowano

Yang są kupowane cały czas przez graczy.

Zawsze opłaca się sprzedawać yang na allegro, bo to tylko gra ;f

Najchętniej kupowane są yangi na serwerach 24-26(serwery nowe), gdyż tam jest najwięcej graczy.

Opublikowano

Lepiej sprzedawać konta jak mój znajomy. Robił najlepiej wojownika body (najlepiej schodziły), wbijał ~65lvl i sprzedawam. No i tak w kółko..

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...