jony12345 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam! Chciałem was zapytać jakie macie sposoby na ogarnianie pingu .nie pytajcie o kompa ani o neta , powiedzcie jakie programy używacie do zmniejszania pingu ZNOWU DAŁEM DUPY Z NAZWĄ TEMATU . PRZEPRASZAM. Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ja używałem gamebostera który zwiększał płynność gry a i przed gra staram się wyłączyć wszystkie zbędne programy Odnośnik do komentarza
jony12345 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @upnie wiem dlaczego gdy uruchomnię GB to po 3 min gry go wykrywa i wyrzuca :/gdy gram w wr mam wszystko wyłączone ;p Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @up nie wiem dlaczego gdy uruchomnię GB to po 3 min gry go wykrywa i wyrzuca :/ gdy gram w wr mam wszystko wyłączone ;p GameBooster jest na czarnej liście hackshielda co powoduje party program detected. A potrójny komunikat PPD powoduje bana... ;X Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkurzacz. Użyj programu Advanced System Care! Użyj programu typu GameBooster. Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype ) Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa. Użyj programu 5StarGameTuner Zmień ustawienia gry na low lub medium . Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. spróbuj to i ew. odblokuj porty Cristiano. Odnośnik do komentarza
jony12345 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Up odblokuj porty - cos wiecej jak to zrobic bo jestem zieloony . Teraz juz mi ppd nie wyskakuje tylko wyskakuja jakies liczby . 10549 jakos tak . Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Up odblokuj porty - cos wiecej jak to zrobic bo jestem zieloony . Teraz juz mi ppd nie wyskakuje tylko wyskakuja jakies liczby . 10549 jakos tak . Ban na minuty Czyli dostałes bana na minuty Po zleceniu minut będzie dlvl konta albo perm. Co do portów to ; Dodam troszkę od siebie. Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz. Użyj programu Advanced System Care! Użyj programu typu GameBooster. Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype ) Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa. Użyj programu 5StarGameTuner Zmień ustawienia gry na low lub medium . Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. Jeżeli nic z tych rzeczy nic nie pomaga , może to być wina nie nasza , lecz dystrybutora W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer(Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem(Ty - Gracz)masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz. Zadzwoń do operatora sieci i poproś o otwarcie wszystkich portów. Zapewne Ci nie otworzy ale musisz go męczyć. I w pewnym sensie straszyć o zerwaniu umowy itd Może również odblokować porty w routerze wykonując poprawnie opcję Port Forwarding. Lub zobacz z tego tuta : http://www.mpcforum.pl/topic/369383-tut-jak-zrobic-poprawnie-port-forwarding/ Również jeżeli masz router podłącz przez kabel ethernet Pozdr. Cristiano. Odnośnik do komentarza
jony12345 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wilczek zaden ban normalnie wbijam i gram . Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @up Jest to zwyczajny błąd ze strony nexona, często się on włącza gdy używamy (lub wystarczy że jest włączony) jakiś programów np. Fraps, Game Booster, GG, Skype idt. Wystarczy zrobić reloga i już. Jak wiadomo HackShield nie jest doskonały i potrafi wykryć zwykły program jako wspomagacz gry. Tak samo jest z Party Program Detected, mi akurat wyskakiwał podczas programu TT. Nie masz się czym martwić nie dostaniesz bana czy dlvl ;] Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wilczek zaden ban normalnie wbijam i gram . Ok, to co Ci wyskakiwały za liczby? Bo domyślałem się tylko, że ban na minuty. Daj screena Zrób może relog. Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.