Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli kupię grę po angielsku i zarejestruję na steam to będę miał ją po polsku? Na allegro jest Skyrim Legendary Edition ale po angielsku. Lajki dam.

Opublikowano

Skoro kupisz po angielsku, to będzie po angielsku logiczne? Chyba, że jesteś możliwość wybrania języka.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Teoretycznie możesz kupić i wgrać spolszczenie, co oczywiście robisz na swoją własną odpowiedzialność. Teoretycznie możesz znaleźć kogoś kto Ci je legalnie prześle jako fanowskie,ale jeśli będziesz chciał dialogi to prawa należą do CD Projekt chyba więc będziesz piratem.

Opublikowano

W niektórych grach masz do wyboru język polski, jeśli jest, to będziesz mogl go wybrac niezaleznie od tego gdzie kupisz, jesli nie ma, to nie ma.

Kupując na steam wybierasz język i sciaga ci z takim jezykiem jaki ustawiles.

// najlepiej daj link do aukcji

Opublikowano

Lokalizacja sklepu to wielka brytania, więc gra jest w angielskiej wersji językowej. Jeśli dobrze kojarzę, to na steamie można bez problemu zmienić język gry. Nawet jeśli nie, to zawsze można pobrać spolszczenie.

9amUS1C.png
Opublikowano

Lokalizacja sklepu to wielka brytania, więc gra jest w angielskiej wersji językowej. Jeśli dobrze kojarzę, to na steamie można bez problemu zmienić język gry. Nawet jeśli nie, to zawsze można pobrać spolszczenie.

No właśnie też mi tak się wydaje.

Opublikowano

Jeśli ta gra jest też ogólnie dostępna w polskim języku to w steam da się zmienić na polski.

Na steam jest po polsku. Prawdopodobnie w opakowaniu będą wszystkie cd keye. Prawdopodobnie da radę je zarejestrować. Więc chyba da radę. A jak nie to spolszczenie. Jest okazja nie będę płacił tyle za wszystkie dodatki.

Opublikowano

Ale Skyrim po polsku jest.

No to jak jest po Polsku to po co ten temat? Serious Sam 3 tez jest dostepny po Polsku, tylko ze zakupilem go na steamie i mam go po Angielsku.

61093c6efb.png

Opublikowano

No to jak jest po Polsku to po co ten temat? Serious Sam 3 tez jest dostepny po Polsku, tylko ze zakupilem go na steamie i mam go po Angielsku.

No w sumie wydaje mi się że jest po polsku, bo np. Tivolt (ten z youtube kto nie kojarzy) ma na steam i po polsku więc chyba jest po polsku.

Opublikowano

Tak skyrim jest po Polsku na steam posiadam to wiem. Niezależnie gdzie kupisz to jakcwklepiesz na steama to i tak ustawisz na ojczysty :-)

Opublikowano

Tak skyrim jest po Polsku na steam posiadam to wiem. Niezależnie gdzie kupisz to jakcwklepiesz na steama to i tak ustawisz na ojczysty :-)

No to znaczy że zaoszczędzę. Dzięki za odpowiedz. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...