-Wojciech Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Słyszałem że coś takiego można zrobić dokupić pady na usb itd , ? Trolling , hejty i wiele więcej ! Odnośnik do komentarza
Kejk Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie da się zrobić. Xbox ma całkiem inna architekturę od PC. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Znalazłem to: Pytania: Czy jest to w ogóle możliwe ? Czy starce gwarancje ? Czy pogorszy to wydajność w grach? Jak to zrobić ? Czy będę mógł normalnie instalować gry typu Crysis / Gothic 3 / Call of duty 4 i inne programy ? Odpowiedzi: Nie jest to możliwe Stracisz gwarancje Pogorszy to wydajność Nie mozna wcale tego zrobić Bedziesz będę mógł normalnie instalować gry typu Crysis / Gothic 3 / Call of duty 4 i inne programy Jeśli widziałeś filmik to albo koleś zrobił kompa w panelu po xboxie albo nie wiem :P Widziałem filmik. Komentarz "smart enough to build a pc inside a broken xbox 360...still uses IE..." Koleś używał Internet Explorer'a Odnośnik do komentarza
-Wojciech Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie da się zrobić. Xbox ma całkiem inna architekturę od PC. ale jak by podlaczyl pada to tak samo by sie gralo ? zamiast gry ba x-boxa to na pc ? no nie Trolling , hejty i wiele więcej ! Odnośnik do komentarza
Worekpol Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 podczepiam sie a co myślicie czy sie da zrobić z Xbox-a Pc ? Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ale jak by podlaczyl pada to tak samo by sie gralo ? zamiast gry ba x-boxa to na pc ? no nie Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale.. chodzi oto czy na kompie z padem grało by się tak samo jak na xboxie z padem? Np gra prototype to tak. Możesz podłączyć pada do kompa i takie samo sterowanie jak na xboxie. I jedziesz :P podczepiam sie a co myślicie czy sie da zrobić z Xbox-a Pc ? Przeczytaj mój post wyżej ^_^ Zobaczcie obaj: http://www.freewebs.com/electric0ant/xbox360pc.htm Odnośnik do komentarza
MujStaryToBut Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie jest możliwe stworzenie xboxa na własną rękę. Jedyne co można zrobić to podłączyć pada do komputera, ale nijak to się ma do zrobienia xboxa z PC @up, tak, ale wciąż jest to komputer, tyle, że wygląda jak xbox. Odnośnik do komentarza
luzako Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Możesz jedynie tak że ;D kupisz pad xbox usb podłączysz i będziesz grał w gry :P Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.