Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grubson

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słucha go ktoś?Co o nim sądzicie? Jak dla mnie to jest człowiek który napierdala pozytywną energią.Oczywiście robi sobie odskocznie jak np: "JEA?!" czy "Skacz!".

Opublikowano

Kiedyś słuchałam, myślę, że to dobry muzyk. Jestem z pewnością osobą którą rozpiera energia. Miejmy nadzieję, że kiedyś coś osiągnie na skale światową. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Pseudo raper z pseudo umiejętnościami, jak dla mnie asłuchalny. Po przez brak flow, to chyba jego hobby lecieć obok beatu, teksty też takie sobie, ma "pozytywną" energię ale jak dla mnie to za mało żeby zasługiwał na status dobrego rapera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to on bardziej podchodzi pod styl ragga, bo na pewno nie rap. Człowiek mega pozytywny, ma świetny głos i nagrywa dobre kawałki. Chociażby 'Każdy dzień' lub 'Naprawimy to'. ;)

Opublikowano

Hahah, bóg moich rówieśników :P Ja tam nie lubie takiego reggaorapu i takich głosów. Niemniej jednak szanuję tego Pana i nie mam nic przeciwko jego twórczości.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Grubson nie jest raperem. Jego styl to coś pomiedzy reggae i rapem, z naciskiem na to pierwsze. Na rapera kiepsko się nadaje, ale z drugiej strony asłuchalny nie jest. Szczerze mówiac, to moja opinia oparta jest na jego twórczości krótko po wydaniu CWNM(oryginał leży na półeczce). Ogólnie jego materiał to na takie przysłowiowe "leżenie do góry kołami".

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Grubson jest dobry w tym co robi.

Tytuły które utkwiły w pamięci :

- Na szczycie

- Nie Ma to Jak

- Przestań się Bać

- Grzech

- Jak wczoraj

- KochAna

u6pv.jpg

Opublikowano

Dużo pozytywnej energii wysyła ten artysta :)
Baardzo mi się podobają jego piosenki a w szczególności : Nasza Generacja i Rosół J&S

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GrubSon jest człowiekiem, który robi muzykę dla ludzi, zabawy a nie dla pieniędzy.

Podziwiam go i uwielbiam jego muzykę, od kilku lat - nadal mi się nie nudzi :)

Ma świetnie teksty (Na Szczycie, Naprawimy to) a muzyka wpada w ucho - jego najbardziej cenię na całej polskiej scenie muzyki.

Co tu więcej dodawać, ma flow, pomysły a muzykę nie zawsze robi na serio (Jea) i za to też go lubię.

challenger.png

Opublikowano

Ja go uwielbiam za oryginalność,przesłania które niesie swoimi utworami no i tą energią,o której większość pisała.Koniec tego roku/początek przyszłego wyjdzie nowa płyta.Kasa już odłożona ^^

Opublikowano

Lubie jako wykonawcę Grubsona. Oczywiście utkwiło w mej pamięci "Pani RP", "Na szczycie", "Biba", "Zaciesz" oraz "Parchy". Reszta tez jest energiczna, lecz zazwyczaj słucham tych kawałków up.

Opublikowano

Jebany łysol i tyle

Nie łysol,bo włosy ma.Ma ich mało,bo miał raka żołądka i miał chemioterapie.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia-nie wypowiadaj się w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...