szunk Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam tak jak w @topic , poszukuje technika na serwe 40 slotowy. A dokładniej ogarnięcia pluginow, ponieważ ja zabardzo nie ogarniam ich, Tylko umiem je pisać Wymagania: +14 + 2 lata z Bukkit Konatkt: Skype: bartek.boss3 EMail: [email protected] Odnośnik do komentarza
grzesiekduch Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam tak jak w @topic , poszukuje technika na serwe 40 slotowy. A dokładniej ogarnięcia pluginow, ponieważ ja zabardzo nie ogarniam ich, Tylko umiem je pisać Wymagania: +14 + 2 lata z Bukkit Konatkt: Skype: bartek.boss3 EMail: [email protected] Umiesz pisać pluginy a nie potrafisz ich wgrać na serwer ? Nie mam więcej pytań. „Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa” Rudy Krasnolud z Wiedźmina Odnośnik do komentarza
szunk Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 @up ja napisałem ze nie umiem wgrać ich na serwer ?? umiesz czytaC ?? ...................................................................................................................................... Napisałem ze szukam technika to ogarnięcia pluginow typu: Essentials itd. Odnośnik do komentarza
grzesiekduch Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Skoro umiesz je pisać powinieneś również znać przynajmniej kilku z nich konfigurację , z resztą to nic trudnego . Skoro nauczyłeś się programowania w javie po co Ci technik do edycji plików konfiguracyjnych ? „Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa” Rudy Krasnolud z Wiedźmina Odnośnik do komentarza
Danveld Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 SIeMa mam 14 latek. Pluginami bawie się od 3 lat napisz na gg to ci pomoge gg: 31136559 Odnośnik do komentarza
szunk Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Do Zamknęcia Odnośnik do komentarza
MrAri Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Siema Ja mam 16 lat.Bukkita znam już około 3 lat.Jestem miły,lubię pomagać,miałem 4 serwery 90-100 slot i ogarniałem,jak by mi się spodobało to mogę napisać autorskie pluginy. Więcej na PW Pozdro Odnośnik do komentarza
KAMIKADZEKKS Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Umiem pisać pluginy, ale nie potrafię ich ogarnąć. Hahahahah dojebałeś do pieca Co jak co Czternastolatka szuka za technika i myśli że ogarnie bukkit HAHAH Człowieku haha przynajmniej ubaw mi zrobiłeś na wieczór Pluginów pisać nie umiecie a co dopiero prowadzić serwer, taka prawda. Edytujecie plugin i mówicie że to wasz, a nie znacie podstaw Javy lub C++ czy podstaw Visual Basic. Tyle na temat... @edit Po drugie zły dział synek Odnośnik do komentarza
Snazzlie. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zły Temat. Zgłaszam. Z wami od 23 Marca 2013 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.