Domi2533 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czołg który się dostawało za kupno jednego z 3 preorderów. W najtańszym A-32, średnim PzV-IV, a wy najdroższym M6A2E1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A ja sie pochwale ze wczoraj pierwszy raz widzialem tego amerykanca, wydawal mi sie slaby, dziurawilem go T71, niestety go nie zdjalem ;d @Down; Xanter napisal o tym M6 cos tam i podpialem sie do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saaq Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mówisz o A-32, przecież to czołg ZSSR ? Chyba, że mówisz o tym M6A2E1. Owszem, czołg fajny, pare razy widziałem, w tym raz konto WoT_press Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.