Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z mysql mam serwer dedyk i mam autorski plugin za 200 zł na Gildie za przedmiot komendy /stworz itd...
NIE WAŻNE ! ;p
---
Potrzebne tam MySQL , a nie chce tego co jest na kompie z WampSerwer tylko cos innego . Macie pomysl ?

@ref

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Witam , mam problem z mysql mam serwer dedyk i mam autorski plugin za 200 zł na Gildie za przedmiot komendy /stworz itd...

NIE WAŻNE ! ;p

---

Potrzebne tam MySQL , a nie chce tego co jest na kompie z WampSerwer tylko cos innego . Macie pomysl ?

@ref

Napisz do hostingu..

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Jeśli masz serwer dedykowany, to zrób na nim własną bazę MySql.

Jak to zrobić, poszukaj w google, lub skontaktuj się ze mną, ponieważ nie wiem jaką masz dystrybucje, system operacyjny.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

poszukaj w internecie jest pełno poradników jak instalować mysql, najwięcej na debiana, ale na inne linuxy też jest, mam nadzieję że to na linuźie postawiłeś a nie na jakims serwerze z kafelkami.

1390684250-U762298.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...