Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Kupowanie bf'a na originie.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edycja premium- podstawka + gra

battlefield3 premium - same premium 5 dodatków

Edycja limitowana podstawka +b2k

Battlefield3- edycja zwykła

Dodam, ze jeśli chcesz kupować z origin to poczekaj miesiąc, dwa i będzie promocja i tytuły tańsze o 60%+

Opublikowano

Ja radzę zakupić komplet - Podstawa + premium - nie wyróżnisz się z tłumu :D

Albo zawsze możesz poczekać aż będzie promocja na BF4 ;P

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Nie, nawet nie wiem, czy mój laptop uciągnie bf'a, ale z tego co widzę to na yt na high leci :D
Tubady, to co podałeś, to jest wersja podstawka+5dlc? Sam już się w tym gubię...
A, i jeszcze jedno pytanie. Można kupić klucz, taki np. na 24h, żebym mógł chociaż zobaczyć, jak się będzie grało?

Opublikowano

Nie, nawet nie wiem, czy mój laptop uciągnie bf'a, ale z tego co widzę to na yt na high leci :D

Tubady, to co podałeś, to jest wersja podstawka+5dlc? Sam już się w tym gubię...

A, i jeszcze jedno pytanie. Można kupić klucz, taki np. na 24h, żebym mógł chociaż zobaczyć, jak się będzie grało?

Chodzi tobie oo pirata, żeby zobaczyć czy tobie pociągnie to tak. Lecz na Multi nie popykasz. Poza tym mamy teraz problemy na battellogum wieclipa z multi.

Opublikowano

Na testy YT się patrzy.

Chodzi tobie oo pirata, żeby zobaczyć czy tobie pociągnie to tak. Lecz na Multi nie popykasz. Poza tym mamy teraz problemy na battellogum wieclipa z multi.

Nie wiem, czy to ma jakikolwiek sens, bo tak praktyczne singiel i multi mają różne wymagania (np. na singlu może Ci ładnie chodzić ale na multi będzie się lagowało).
461151420292002410470.png
Opublikowano

Ale swoją drogą bf dośc staniał, jakoś ponad pół roku temu bf3 i premium było po 250 :D
Dobra, temat jest do zamknięcia, wielkie dzięki za pomoc :rolleyes:

Opublikowano

Izari - Torrenty - ściągnij sobie i zagraj (tylko SP, ale jak będzie chodziło a net masz dobry, to i MP ruszy xD)

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Czekaj, chyba nie roumiem :D Na speedtest.net download mam 10-11mb/s, ale jak sciagam jakis plik to mi sie srednio pobiera 1mb/s :D

Opublikowano

Czekaj, chyba nie roumiem :D Na speedtest.net download mam 10-11mb/s, ale jak sciagam jakis plik to mi sie srednio pobiera 1mb/s :D

Bo taki host mają.Możesz mieć neta nie wiadomo jakiego a host Cię ograniczy.

Opublikowano

Bo taki host mają.Możesz mieć neta nie wiadomo jakiego a host Cię ograniczy.

jeśli pobiera tobie z prędkością 1megabaj/s to masz neta 10 MegaBitów na sekundę

Opublikowano

jeśli pobiera tobie z prędkością 1megabaj/s to masz neta 10 MegaBitów na sekundę

No nie wiem, ja mam neta 6 mb/s a pobieram czasami po 1 mb/s

Opublikowano

No nie wiem, ja mam neta 6 mb/s a pobieram czasami po 1 mb/s

Wiesz chodzi tu o to, ze masz neta np:

godzina 8-23 1mb/s

godzina 23-02 2mb/s

godzina 02-08 5mb/s

wszystko zależy od pory

Co do twórcy tematu pobieraj, nie martw się potem będziesz miał z głowy ewentualnie wersję pudełkową kup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...