Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy te pakiety kupować ?

SpamMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak dla pewności się was zapytam czy kupować te pakiety ?

TQsemE0.png

Jeszcze chciałbym dowiedzieć się ile ich kupić ?

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Tyle, aby zdobyć wszystkie podstawowe karty (Z zestawu podstawowego, potem brać się za rozszerzony/bohaterski)

Opublikowano

Zestawu tego bym nie brał... Ten za 1000 pieczęci "zestaw" można zamienić na "zestaw powstanie pustki" za 1200 pieczęci, bo możesz tam mieć lepsze karty (tylko 200 pieczęci różnicy, a wg warto). Jeszcze jest 1 pakiet Powstanie Pustki za 175 pieczęci mający 12 kart, ale jak cie stać to bierz "zestaw pustki". "Pakiet posiłków" jest chyba najlepszym wyborem za złoto.

Opublikowano

Tak, kupuj te dwa pakiety dopóki, dopóty nie uzbierasz kompletu kart podstawowych. Powstaniem pustki zacznij się interesować dopiero, gdy skompletujesz podstawowe karty.
Ew. jeśli jesteś cierpliwy możesz zbierać na zestaw za 3k pieczęci - jest bardziej opłacalny.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Za złoto to sie oplaca nawet ale za prawidziwa kase to nie

Wtf? Za ukończenie wszystkich kampanii + levele up spokojnie uzbierasz na 1000 pieczęci.

Co do @topic to raczej nie muszę się wypowiadać, bo wyżej masz wszystkie potrzebne wypowiedzi (oprócz @up :D).

1994993994.png
Opublikowano

A jeśli nie wykorzystałeś kody na pieczęcie to możesz jeszcze doładować za free 100 pieczęci ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kody mam wszystkie wykorzystane. Na razie kupuje pakiety za golda, później jak bardziej się obeznam z grą to pomyślę co zrobić z pieczęciami ;p

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...