Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bugi z nowym systemem :)

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA . Czytałem że można skakać między dywizjami( z niższej do wyższej :)) tylko nie wiem jak.

Tu jest video

Wytłumaczcie mi o co chodzi. Możecie zgarnąć z tego świetnego TuT'a ! :D

U mnie z angolem średnio... także nie wiem za bardzo o co chodzi.

A trik działa podobno :) Nawet jednemu znajomemu wyszło to niechcący i pisał na forum na fb o co kaman. Z silv V do III go przeniosło :D

Opublikowano

ON mowi że gdy wychodzisz z kolejki(kiedy twoim team mateowie odpierdalją) to nie tracisz ukrytego elo tylko punty które jak umiesz grać to i tak wbijesz.W ten sposób nie tracisz elo za wychodzenie i kiedy ci pasuje zacząć mecz bo masz przeczucie że wygrasz to zaczynasz a jak nie to nie.W ten sposób masz większe elo ukryte bo go wgl. nie tracisz(no chyba ze przegrasz mecz ), masz większe elo ukryte = po awansie przenosi cie 2 dywizjie więcej.

Opublikowano

ok.

Czyli:D

Gdy mam Trolla w Chemp. select i wyjdę to tracę te Pointsy, lecz to nietyka mojego ukrytego ELO?

Fajneee!

Opublikowano

Nie to żeby coś ale to już chyba nie działa.Jakoś nie słyszałem ostatnio żeby ludzie o tym mówili, a to jest bug i riot na 100% to usunął już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...