Ridller Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Część czy jak kupię serwer na sored.pl na 35 slotow a mam 23 pluginow nie bedzie lagowac i w ogóle sored to hosting lagujacy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie powinno. SoRED jest świetną firmą. Mają doskonałe maszyny. Sam się przekonałem, jak dla mnie, to o wiele lepsze od CraftServe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ridller Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Thx like leci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraftHost Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sprawdź naszą ofertę na CraftHost.pl, możesz zamówić darmowy, 24 godzinny serwer testowy i samodzielnie sprawdzić jak jest z wydajnością. U nas nie kupujesz w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeQUK Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Sored.pl jest najlepsza firma na rynku.Gdy mialem 2gb teraz mam u nich 64 gb mialem wtedy na tej maszynie ok25 pluginow i 80 slotow bez zadnych lagow . Najbardziej polecam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Nie powinno lagować, lecz zależy jakie pluginy. Jeżeli dasz np. NoCheat | NoLagg to nawet Sored nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekMT22 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Sored.pl jest najlepsza firma na rynku.Gdy mialem 2gb teraz mam u nich 64 gb mialem wtedy na tej maszynie ok25 pluginow i 80 slotow bez zadnych lagow . Najbardziej polecam :> 80 slotów ? No chyba że pustych . Hahhahaha ~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpolanski666 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Sored jest bardzo dobrym hostingiem ale nawet ich najlepsza maszyna nie wytrzyma ponad 120-140 osob. Najlepszy hosting z ktorym sie dotychczas spotkalem jest ovh tam maja bardzo dobre oferty vps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.