Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] istnieje sposób na unikniecie bana na pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

istnieje sposób na uniknięcie bana za FB na PL? z kamermod????

i czy zna ktos przyczyne taką ze mam zaznaczone że jeśli się pojawi gm to ma mnie wylogowac! a bana dostaje a ten logaut działa na 100% sprawdzałem :D

Opublikowano

To zależy w jakich godzinach łowisz i gdzie .

Ostatnio bardzo dużo banów poszło za FB , a sposobu na uniknięcie nie znajdziesz.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie da sie tego ominac. Jak nie chce Ci sie lowic i chcesz uzywac FB to zrob sobie metina w oknie, tymczasem ty cos robisz na komputerze, a jak ktos do Ciiebie szepnie to bedziesz widzial.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie da sie tego ominac. Jak nie chce Ci sie lowic i chcesz uzywac FB to zrob sobie metina w oknie, tymczasem ty cos robisz na komputerze, a jak ktos do Ciiebie szepnie to bedziesz widzial.

Taa... Żadnego pw, wyloguje konto i perm.

Nawet gm warning nie zadziała.

Póki co na to raczej nie ma sposobu ew. łów z przerwami np 5h na fb i godzina przerwy i znowu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Rób po prostu co pare h nowe konta, a to co zdobyłeś w eq przekładaj, bo tak zawsze będziesz dostawał bana.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rób po prostu co pare h nowe konta, a to co zdobyłeś w eq przekładaj, bo tak zawsze będziesz dostawał bana.

Ja nigdy nie dostałem bana za fb wchodziłem zawsze gleboko na kraniec mapki przez wallhacka i gm nie mógł mnie znalezc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...