Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie wyjdzie ze sprzętem to jak najbardziej się przyda, ale teraz coraz więcej cwaniaków z kosami i innymi różnymi gównami lata ;)

Opublikowano

Dokładnie każdy sport walki się przyda. Co prawda techniki parterowe ciężko stosować na ulicy no ale dla chcącego nic trudnego. Ale ciekawy temat, bo jak by się tak zastanowić. Napada na Ciebie dres ( czemu oni zawsze są winni, biedacy :( ) znając życie sprowadzając go do parteru nie będzie wieciał co właściwie się stało. No i normalnie to dosiad , i okładasz delikfenta z góry. No ale to nie bjj, czyli co zakładasz mu balache ? Przecież dres nie odklepie, więc albo po prostu łamiesz mu rękę, co jak sobie dobrze wykombinuje to jeszcze będziesz miał sprawe o pobicie, zważywszy że uprawiasz sporty walki. Albo co, trzymasz i czekasz aż powie : "Dobra stary, przepraszam, póść mnie " ?. Nie wiem, może ktoś z was widział taką walkę, bo jestem ciekawy.

1367691812-U475005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...