Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden klient do grania na różnych serwerach.

djkosmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem cos takiego na ruskim forum .może komus sie przyda sam nie próbowałem .

---------------------------------------------------------

Jeden klient do grania na różnych serwerach.

autor "wern123456"

Aby zmienić lokalizację kopii klienta z powagi zamienne odpowiedniego folderu w folderze gry lub zawartość folderu w folderze res \ res_mods \ 0.8.5. W rezultacie klient skonfigurowany do ru-serwer, możesz grać z UE, USA, morze, kr, VN, serwery CN.

Dla wygody, można użyć plików BAT:
xcopy d: \ locale-RU-EU-us-Sea-kr-VN-CN-0.8.5 \ res \ UE C: \ World_of_Tanks \ res_mods \ 0.8.5 \ / H / E / G / P / R / Y
początek C: \ Games \ World_of_Tanks \ WorldOfTanks.exe
gdzie D: \ locale-ru-eu-us-sea-kr-VN-cn-0.8.5 \ eu \ res - droga do Plik C: \ World of Tanks \ res_mods \ 0.8.5 \-path do sił i rozpocząć C: \ Games \ World_of_Tanks \ WorldOfTanks.exe - polecenie, aby rozpocząć grę.

Włącz serwer, gdy gra działa jest niemożliwe. Kiedy off, gra musi być zrobione kopiowanie plików. Post powyżej jest poprawna napisał. Jeśli użyto skopiować zawartość folderów w folderze res \ z gry \ res_mods \ 0.8.1 to w przyszłości trzeba będzie korzystać z tej metody, ponieważplików z res_mods mają wyższy priorytet.
Net klient nie jest wymagane. Rosyjski klient z teksturami, Tweaker i kilka modów działa prawidłowo. Dodatkowo do wszystkich wiadomości w czacie w grze będzie w języku rosyjskim.

----------------------------------------------------------

locale-ru-eu-us-sea-cn-kr-0.8.5.rar

Opublikowano

Wszystko działa super. Wystarczy pobrac ten plik w zalaczniku i podmienic w res i wszystko gra :) ja mam klienta EU a juz smigam na RU ;)

CZEKAM CZEKAM ALE SIĘ NIE DOCZEKAM DOBRA RADA ABRAMUSA NA DZIŚ ???..

"" POCO JEŹDZIĆ JAK MOŻNA LATAĆ ""

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...