i3turbo Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Polecam oglądać w HD. Mam nadzieje ze ten filmik wam bardziej sie spodoba . Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Filmik nawet nawet ale mogłeś nagrać coś z bardziej wymagającymi graczami (lvl'ami). Zostawiam like bo widać że ogarniasz ;] Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Od razu widać i słychać, że jest lepsze... Muzyka nawet pasuje, przyśpieszenie akcje momenty itd. też Kręć kręc to zajdziesz daleko ;d Cristiano. Odnośnik do komentarza
p4blo01 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gra ok ale przyspieszenie jak dla mnie ,,zjebalo" film ;/ Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Gra ok ale przyspieszenie jak dla mnie ,,zjebalo" film ;/ Dlaczego? Jak kręci całą rozgrywkę to monotonne by było oglądanie jej całej - może psuje efekt ale przez to się nie nudzimy Cristiano. Odnośnik do komentarza
p4blo01 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dlaczego? Jak kręci całą rozgrywkę to monotonne by było oglądanie jej całej - może psuje efekt ale przez to się nie nudzimy Jak dla mnie to sie nudzi dodał bym jakies efekty a nie tylko jedno i to samo Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak dla mnie to sie nudzi dodał bym jakies efekty a nie tylko jedno i to samo efektow nie dodam poniewaz wiem o tym ze by filmik popsuly, to nie jest hollywood i film o obcych.. To jest gra. Po patrz sam dodales w swoim filmiku efekty ktore kompletnie popsuly filmik, wstep miales fajny oczywiscie ale reszta mi sie nie podobala sam wiesz. #down dokladnie.. Odnośnik do komentarza
p4blo01 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 efektow nie dodam poniewaz wiem o tym ze by filmik popsuly, to nie jest hollywood i film o obcych.. To jest gra. Po patrz sam dodales w swoim filmiku efekty ktore kompletnie popsuly filmik, wstep miales fajny oczywiscie ale reszta mi sie nie podobala sam wiesz. To tylko pare os sie niepodoba na mpc juz mi pisalo 11 osób jak zrobic takie efekty bo fajnie wygl film , każdy ma inny gust Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 @ref Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 @REF Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 @ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.