Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty do SB za SMS - Rotacja

Tępiciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem.
Rozchodzi mi się o to iż chciałbym wiedzieć co jaki czas zmieniają się te bonusy przy zakupie SB za sms.

Wczoraj wieczorem patrzyłem był Lexus, dziś w godzinach popołudniowych tak mniej więcej 15 był Scion a teraz gdy wszedłem to jest Infiniti i teraz pojawia się moje pytanie ile czasu muszę czekać aby się to zmieniło.

Mam już ten samochód i nie chce mieć 2 wystarczy że mam 2 Lotusy 1 sam kupiłem a 2 mam z tego kodu co dawali za darmo i wylosowałem tą wersje Adrenaline.
Bardzo proszę o szybką i sensowną odpowiedz.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych graczy NFS World. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że za przelew 200zł to co chwilę się auto zmienia.
Za wiele nie pomogłeś ale i tak łapka leci. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Więcej Ci kolega nie powie. Prezenty sa indywidualnym losowym pomysłem EA.

Mi przezenty za SMS się nie zmieniają od ponad miesiąca, na innym koncie zmieniają się dość często nawet po odświeżeniu strony a na jeszcze innym raz na jakiś czas (1-5dni)

Nie ma żadnego sposobu na zmianę prezentów ani częstotliwość ich zmiany, po prostu musisz codziennie sprawdzać przezenty i tyle :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Możesz refreshować stronę w celu zmiany prezentu.Są to ustawione pule, np Ford F-150 Raptor, Neon, Naklejki, Tablica / Challenger R/T, Karta silnika, Neon, Tablica. Ale i tak każdy ma inną rotację tych prezentów, więc musisz się liczyć na szczęście.

73809008364744370638.jpg

Opublikowano

Możesz refreshować stronę w celu zmiany prezentu.Są to ustawione pule, np Ford F-150 Raptor, Neon, Naklejki, Tablica / Challenger R/T, Karta silnika, Neon, Tablica. Ale i tak każdy ma inną rotację tych prezentów, więc musisz się liczyć na szczęście.

No właśnie, ja maiłem lotusa, pakiet kart z turbo sprężarką, neon oraz tablica, odświeżyłem i miałem BMW, naklejki oraz inny neon i tablica. A po ponownym odświeżeniu z powrotem lotusa...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wszystko zależy od maila ja na przykład mam na onecie i rzadko kiedy mam aktualny top-up a kolega ma wp.pl i zawsze ma aktualnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...