Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pytanie)mysz do 150 zł gamingowa

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam myszki do gier: league of legends oraz diablo zebym przyciski mial do kciukiem.Minimum 4 takich dodatkowych.

a11176.jpg

Opublikowano

ja osobiście poleciłbym tylko myszki razer'a. jest myszka ktora dodaje 6 dodatkowych przyciskow do dowolnego wykorzystania mianowicie razer naga hex . jezeli grasz jeszcze w jakies rpgi to dobrym wyborem tez moze byc razer naga ktora ma 12 dodatkowych przyciskow jednakze o ile sie nie myle cena tych myszek przekracza 150 zl ale warte są swojej ceny

Opublikowano

według mnie do rpgów (tym chyba jest lol jeżeli się nie myle, nie gram w ten szajs) nie powinno się mieć więcej niż 3-4 dodatkowe przyciski, ponieważ w akcji, jak walą do cb 2 helikoptery, gościu z mg36 i jescze czołg to się pogubisz w tych przyciskach, i zanim znajdziesz przycisk np. rzucający apteczkę to już cię 10 razy zabiją.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

up pisałem o lolu, przecież napisał, że gra w lola.

co ma lol do bf3 hahah xD?

co do myszki to powiedz jaki budżet bo mówiłeś 150zl a dałeś za 200+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...