Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] splash bug

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj Bot of Legends i ustawiłem, że chcę Map Hack, Zoom Hack i coś tam "Awareness" i wszystko ok widziałem głowy championów wrogich na mapce ale jak doszło do spojrzenia oko w oko to wyskoczył błąd coś typu "splash bug" i pytało czy uruchomić ponownie klienta LoLa.

Czemu tak?

photo261314.png

Opublikowano

Skoro ja jestem cziterem pierdolonym to Ty jesteś pederastą pierdoloną.

A odpowiedź twoja jest żałosna i nie wnosząca nic do tematu. Raportuje, może w końcu będziesz miał 100% i nie będzie pederasty forumkowej tutaj.

photo261314.png

Opublikowano

Ludzie po prostu nie rozumieją że mają konto na forum o nazwie "MPC Forum - cheaty, boty, bugi, hacki do gier online" i wyzywają od cheaterów, genius.jpg.

@Topic : Reinstall LoLa, aktulizacja sterowników i innych gówien (.net framework itd.), w ostateczności format

@Down Jak można sądzić że ktoś jest "pojebanym grubasem", tylko dlatego, że wgrał sobie bota do gry o.O

Opublikowano

Ale naprawdę... jak można tak niszczyć tą grę... kur*a grubasie sie na spacer wybierz ze stekiem a nie... za cheaty się bierzesz, to jest wkurwi*jące jak gdzie bym nie stał to "ward" a vision nie wykrywa zadnego warda.. k*rwa powini naprawic bo sie popsuł zapewne <_<

Co do tematu - sformatuj system to pomoze.. tylko sie nie spoć :) To nie obraza tylko rada

Opublikowano

SZANOWNY ADMINISTRATORZE.

Ludzie wyżej wyrazili swoją żałosną opinię. Obstawiam, że nie wiedzą iż jest to forum w głównej mierze przeznaczonej do "hacków".

12gunia, IHateyouchamp, klamiljwb, daniel741. Ci użytkownicy powinni dostać soczystego warna. Jednakże obstawiam, że znowu olejecie poważny problem, a weźmiecie się za błahostki i nadacie warny losowym użytkownikom za "spam" -_- W najlepszym wypadku pierdzielniecie kilka % mi bo stawiam się Administracji.

@Topic, spróbuj przeinstalować Bota i spróbować gry na botach (żeby Cie nie wywalało podczas gry)

Diss_Stream.png

Opublikowano

Jest to forum o hackach więc nie zachowujcie się jak na aniołki. Będę robił co zechcę. Jeśli chcę pograć na Bocie to pogram, a jeśli będę chciał przerżnąć wam siostrę/mamę to też to uczynię.

A temat do zamknięcia bo wyjaśniło się, że antywirus skasował jakiś tam plik od bota.

btw Nie jestem grubasem - jeśli nie wierzycie to proszę zapraszam do tematu "Pokaż swoją mordkę".

A co do tych marnych hejtów "jesteś cziterem" to naprawdę zabawne XDDD

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...