Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expić?

majko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lvl:17
Profesja:Wojo
Typ umiejętności:Body
Poziomy umiejętności: Aura 14, 1 Wir
Posiadam Konia Bojowego: Nie
Ilość defa (obrony): 150+
Używam bota: Nie

EQ

Zbroja:na9lvl+6
Broń:na 15lvl +6
Hełm:+5
Tarcza:+6
Buty:brak
Akcesoria: naszyjnik miedziany +3

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

dobij 18, zrób tigre +6, i expić na dzikusach, chyba że pustynia ale nie wiem czy Bodym dasz rade :)

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

Możesz też iść expić na zaprzysiężone w M1 (w jinno jest ciekawy spot, z zaprzysiężonymi respią się też te silniejsze mobki = więcej expa).

Sam jak stawiałem boty kiedyś do 30lv to właśnie tam dobijałem w niecały 1dzień.

Opublikowano

Exp do 25 lv na zaprzysiężonych tam gdzie metki czerni się respią najlepszy exp. Z Bezdusznych po 7% za 1 moba :) Po 25 do m2 na big spoty.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym szedł na polankę w m2 , i na dzikusy od 32lvl . Dasz rade normalnie z takim eq na luzie :) . Mam nadzieję że pomogłem teraz nie bądź taki i daj mi Like :) .

478.jpg

Opublikowano

@up - ty chyba na pl nie grales ... o tak

18-35 - dzikusy

35-54 - bo

54-61 - v1

61-75 - v2

75-105 - av

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Pomocnik
Opublikowano

Do 20 poziomu powinieneś expić na początku m2 na zaprzysiężnionych na 18 dorób tylko zbroje na 18 poziom +6.Z takim Ekwipunkiem powinieneś udać się na polankę(dzikusy)w Shinsoo do 35 poziomu później tylko robisz bojowca,łowisz ryby,bijesz metki(m2) aż nie zarobisz na ekwipunek.Myślę,że pomogłem :)

Pomogłem ?? Daj + Uciesze się. Pomogleś mi ???? Leci +
| Pijawka | Pijawka II | Pijawka III | Debiutant |

ng4s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...