Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental i całe dt solo, jak?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam 79 lvl, klasa mental, zatruty +5 35% średnie z kd: potwora, śmierci, przeszywki +4, stalka +6 5x bon: +30 atak, 6% miecze, reszte eq opiszę ogólnikowo.

Łącznie hp: 10,9k

Atak: truta +5 35% średnie +kd potwora, kryta i przeszywki +4; oraz +30 atak ze stalki (bon)

Bon dt: 60% bez ebo lub 50% z ebo (większe hity mam)

Obrony z silnym: 900-935

Biolog ukończony.

Do tego dochodzi mount 10% odp. na potwory, kozaki +6 dające odp. na strzały.

Oczywiście roski na dmg, kryt.

Buff ~30-32%

Czy z takim eq dam radę przejść całe dt solo?

Do kowala na lajciku daje rade dojść bez rosek, buffa itp. ;)

Opublikowano

Jakie te eq? Na tym lv powinieneś mieć min. 14-15k hp.

Militara masz? Ebo+9?

Najlepiej kup kozaki +6/9 1,5-2k hp, naszyjnik ametystowy 1,5-2k hp w stalce bon 15% strzały lub wartość wystarczy w bransie najlepiej z łez 1k hp 20dt/10 do pż.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

O ustanie to się nie martw ja mentalem 75 750defa 10 do pż buff 32 biorę na lajcie.

Tylko niestety mam 10 na dt i trute +9 s35 ale nie wyrabiam się z czasem Hity po 1k mam więc napewno Ci się uda.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Bez poli z obecnym eq nie ubijesz Rozpruwacza :)

Posiedz na metkach mordu, zarób troche na kamolach i kup eq by wzrosły następujący bonusy:

• Omdlewka
  • Trucie min.3%

I jeszcze jedno.

Jak stoisz z silnym Ciałem?

Masz na P?

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...