matxD@ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jest dużo fajnych kont na allegro chciałbym jedno nabyć jak myślicie czy się opłaca? Podaję jedno dla przykładu http://allegro.pl/league-of-legends-konto-nordic-diamond-okazja-i3229109017.html Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Kompletnie się nie opłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squah :') Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. Kupowanie kont w LoLu jest ryzykowne, ponieważ gość może napisać do supportu i ma je spowrotem. 2. Kupując to konto rozpierdalasz grę tysiącom ludzi. Diamond = poziom. Jeśli nie ogarniasz takiego poziomu to nie kupuj tego bo psujesz grę innym -,- Game Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz PL Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co to za przyjemność grania na wbitym elo ? Lepiej bić samemu i mieć z tego satysfakcje. PS : Kupisz konto z diamentem i będziesz tam lamił i ludziom psuł gry , nie nie i jeszcze raz nie !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matxD@ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Według mnie cena jest bardzo korzystna i warto inne konta + 350 chodza a allegro zapewnia bezpieczeństwo transakcji Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Według mnie cena jest bardzo korzystna i warto inne konta + 350 chodza a allegro zapewnia bezpieczeństwo transakcji Hmm no nie koniecznie. Ale to już nie chodzi o tą cenę i bezpieczeństwo itp. Ale jak kupisz konto z tym diamentem to kompletnie nie ogarniesz poziomu na tej dywizji i będziesz tylko noobił, lamił i wszystko co możliwe żeby przegrywać gry niewinnym ludziom ( Sam nie będziesz miał satysfakcji z gry bo cały czas pewnie będziesz przegrywał linie i dostawał od każdego oraz również psuł atmosferę i rozgrywkę innym graczom z twojego teamu )... Wg. mnie nie warto chociaż by z tego względu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie kupuj, nie opłaca się. Weźmiesz konto z diamentem, zapłacisz 350zł, a tydzień później konta nie masz, bo gościu napisze do supportu, że ktoś mu zhakował konto. Nie wiem czy jest sens kupowania takiego konta, bo jak grasz gdzieś w brązie/silverze, to na pewno nie ogarniesz tam poziomu, także ja bym nie brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Zależy co rozumiesz przez fajne konto?Bo jak miał bym kupić konto w lolu to patrzył wyłącznie na cene ilość postaci i runy dywizje się wbije,po co od razu diamond na klate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matxD@ Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie kupuj, nie opłaca się. Weźmiesz konto z diamentem, zapłacisz 350zł, a tydzień później konta nie masz, bo gościu napisze do supportu, że ktoś mu zhakował konto. Nie wiem czy jest sens kupowania takiego konta, bo jak grasz gdzieś w brązie/silverze, to na pewno nie ogarniesz tam poziomu, także ja bym nie brał. Allegro jest pewne jak napisałem powyżej 250 zł to kradzież w naszym państwie i można się ubiegać o towar drogą sądową . Zależy co rozumiesz przez fajne konto?Bo jak miał bym kupić konto w lolu to patrzył wyłącznie na cene ilość postaci i runy dywizje się wbije,po co od razu diamond na klate... Tak ale wbij diament to pogadamy Lepiej się patrzy na ludzi z diamentem niż ludzi z silverem ... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Allegro jest pewne jak napisałem powyżej 250 zł to kradzież w naszym państwie i można się ubiegać o towar drogą sądową . Tak ale wbij diament to pogadamy Lepiej się patrzy na ludzi z diamentem niż ludzi z silverem ... Naprawdę tego nie rozumiesz? Co z tego jak będziesz miał ten niby diament jak nie będzie on zasłużony i nie będziesz miał umiejętności na poziomie diamentu. I co z tego, że lepiej patrzy na diament niż na silver jak w cale nie zasługujesz na ten diament. Jak ja bym wiedział np. że to ty to bym powiedział ,,O patrz to ten koleś co kupił konto z diamentem, myśli, że jest dobry bo ma diament a tak naprawdę to wcale na niego nie zasługuje" albo coś takiego. W sumie jak dla mnie to rób co chcesz, twoja kasa nie ja kupuje więc rób jak uważasz tylko najbardziej szkoda tych ludzi z diamentu co będą musieli z tobą grać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiesne Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co to za przyjemność grania na wbitym elo ? Lepiej bić samemu i mieć z tego satysfakcje. PS : Kupisz konto z diamentem i będziesz tam lamił i ludziom psuł gry , nie nie i jeszcze raz nie !. Uważasz że nie nieumie grać bo kupuje konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelenLUZ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Powiem Ci tak jeśli jesteś w brazie kup sobie max GOLDA jesli chcesz juz kupować konto na allegro jest w 100% pewne ze jak będzie chciał typ przylecieć w ch.... to i tak i tak odzyskasz kasę albo konto. Bo kupowanie kont na platynie albo jeszcze gorzej diamencie jest głupota psujesz innym gre i tam juz jest większy poziom bo graja tam najlepsi w europie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.