Skocz do zawartości

[Pytanie]Opłaca się?

matxD@

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie cena jest bardzo korzystna i warto ^^ inne konta + 350 chodza a allegro zapewnia bezpieczeństwo transakcji :)

Hmm no nie koniecznie. Ale to już nie chodzi o tą cenę i bezpieczeństwo itp. Ale jak kupisz konto z tym diamentem to kompletnie nie ogarniesz poziomu na tej dywizji i będziesz tylko noobił, lamił i wszystko co możliwe żeby przegrywać gry niewinnym ludziom ( Sam nie będziesz miał satysfakcji z gry bo cały czas pewnie będziesz przegrywał linie i dostawał od każdego oraz również psuł atmosferę i rozgrywkę innym graczom z twojego teamu )... Wg. mnie nie warto chociaż by z tego względu...

E6c9g1v.gif

Nie kupuj, nie opłaca się.

Weźmiesz konto z diamentem, zapłacisz 350zł, a tydzień później konta nie masz, bo gościu napisze do supportu, że ktoś mu zhakował konto.

Nie wiem czy jest sens kupowania takiego konta, bo jak grasz gdzieś w brązie/silverze, to na pewno nie ogarniesz tam poziomu, także ja bym nie brał.

279981407253602336505.png

Zależy co rozumiesz przez fajne konto?Bo jak miał bym kupić konto w lolu to patrzył wyłącznie na cene ilość postaci i runy dywizje się wbije,po co od razu diamond na klate...

Nie kupuj, nie opłaca się.

Weźmiesz konto z diamentem, zapłacisz 350zł, a tydzień później konta nie masz, bo gościu napisze do supportu, że ktoś mu zhakował konto.

Nie wiem czy jest sens kupowania takiego konta, bo jak grasz gdzieś w brązie/silverze, to na pewno nie ogarniesz tam poziomu, także ja bym nie brał.

Allegro jest pewne ^^ jak napisałem powyżej 250 zł to kradzież w naszym państwie i można się ubiegać o towar drogą sądową :).

Zależy co rozumiesz przez fajne konto?Bo jak miał bym kupić konto w lolu to patrzył wyłącznie na cene ilość postaci i runy dywizje się wbije,po co od razu diamond na klate...

Tak ale wbij diament to pogadamy :D Lepiej się patrzy na ludzi z diamentem niż ludzi z silverem :D...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Allegro jest pewne ^^ jak napisałem powyżej 250 zł to kradzież w naszym państwie i można się ubiegać o towar drogą sądową :).

Tak ale wbij diament to pogadamy :D Lepiej się patrzy na ludzi z diamentem niż ludzi z silverem :D...

Naprawdę tego nie rozumiesz? Co z tego jak będziesz miał ten niby diament jak nie będzie on zasłużony i nie będziesz miał umiejętności na poziomie diamentu. I co z tego, że lepiej patrzy na diament niż na silver jak w cale nie zasługujesz na ten diament. Jak ja bym wiedział np. że to ty to bym powiedział ,,O patrz to ten koleś co kupił konto z diamentem, myśli, że jest dobry bo ma diament a tak naprawdę to wcale na niego nie zasługuje" albo coś takiego.

W sumie jak dla mnie to rób co chcesz, twoja kasa nie ja kupuje więc rób jak uważasz tylko najbardziej szkoda tych ludzi z diamentu co będą musieli z tobą grać :>

E6c9g1v.gif

Powiem Ci tak jeśli jesteś w brazie kup sobie max GOLDA jesli chcesz juz kupować konto na allegro jest w 100% pewne ze jak będzie chciał typ przylecieć w ch.... to i tak i tak odzyskasz kasę albo konto.

Bo kupowanie kont na platynie albo jeszcze gorzej diamencie jest głupota psujesz innym gre i tam juz jest większy poziom bo graja tam najlepsi w europie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Opłaca się?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...