Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]

PiXaR12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś posiada crack do ibota bo z tego co mi wiadomo to jest moj kolega sciagnal go niedawno na str tibiaibot.com.pl nie wiem czy to z keyem czy nie virusow niby nie bylo ale nie ma juz cracka ;/ czy posiada ktos cos takiego ? ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś posiada crack do ibota bo z tego co mi wiadomo to jest moj kolega sciagnal go niedawno na str tibiaibot.com.pl nie wiem czy to z keyem czy nie virusow niby nie bylo ale nie ma juz cracka ;/ czy posiada ktos cos takiego ? ?

Z tego co mi wiadomo nie ma cracka do ibota

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

crack owy jest ale jesli ktos owrgo dostanie to szpikuje go keyloggerami nastepnie rozsyła rzeszy dzieci które myślą ze jest czysty daja kolejnej rzeszy kolegòw s po jakimś czasie ten co zrobil keya jest milionerem z sprzedazy charow.cc i jezdzi porsche xD ogôlnir crack jest bo sam mam czystego ponieważ sam go crackowalem :) jak już pobierasz bota to albo od zaufanej osoby albo kup officialnego lub sam crackuj 99% darmowych crackow to keye .

POST NAPISANY PRZEZ TEL PROSZE NIE POPRAEIAC MNIE xD

xmMfHrm.png
Opublikowano

crack owy jest ale jesli ktos owrgo dostanie to szpikuje go keyloggerami nastepnie rozsyła rzeszy dzieci które myślą ze jest czysty daja kolejnej rzeszy kolegòw s po jakimś czasie ten co zrobil keya jest milionerem z sprzedazy charow.cc i jezdzi porsche xD ogôlnir crack jest bo sam mam czystego ponieważ sam go crackowalem :) jak już pobierasz bota to albo od zaufanej osoby albo kup officialnego lub sam crackuj 99% darmowych crackow to keye .

POST NAPISANY PRZEZ TEL PROSZE NIE POPRAEIAC MNIE xD

Przecież ibot nie jest drogi..., po za tym nie musisz co chwile pisac z dużych liter że z telefonu wysłałeś wiadomość bo staje się to irytujące.

Opublikowano

tak nie jest drogi ale nasz kolega pytał o cracka więc dobrze postąpiłem . a co do ciebie to chyba napisałem to po to żeby nooby nie pisały że wina taka że nie znam ortografi czy coś . czytaj ze zrozumieniem jak brzmi pytanie autora tematu panie kubiq

Pozdrawiam

xmMfHrm.png
Opublikowano

Dobrze ale mogles napisac o tym raz w 1 temacie a nie juz 2 po za tym napisalem autorowi ze nie ma prawdopodobnie cracka do ibota , moze I sa ale z kinder niespodzianka w srodku ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...