Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradziono mi konto steam!

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dnia 8 maja okolo godziny 20:30 przyszedla na moja skrzynke pocztowa wiadomosc o zmianie emailu dostepowego do konta!!! Jakis JEBANY KUTAS ZAPIERDOLIL MI POPROSTU KONTO! Mam csa pudelkowego, NIKT NIE ZNAL MOJEGO HASLA! haslo to bylo mieszane na przemian litery i liczby +jedna duza litera!

Jak myslicie, jest jeszcze jakas mozliwosc odzyskania tego konta?! Sorrki za przeklenstwa, ale jestem tak zly ze masakra!

Pozdrawiam, oraz prosze o nie warnowanie za jezyk;x

Opublikowano

Tak, tak i jeszcze raz tak. Piszesz do Steam Support'u tam dajesz wszystkie info. typu zdjęcie/skan CD-Key'a pudełka CS'a, a potem czekasz na e-mail z linkami do resetowania e-maila, pytań i hasła.

PMK3yt4.png

Opublikowano

ALE kurwa ten kutas mi sie wpierdolil na poczte, wzial jakos przypominanie hasla, ten smieszny kod pozwalajacy sie zalogowac wiec kurwa jak to mozliwe jest! Zajebal mi zjeb go jak formatowalem komputer! Moze wczesniej mialem keyloggera? Chuj go wie! Jest jakis tutek do odzyskania tego konta? Jestem taki zly, ze to masakra, nawet chetnie rozjebal bym mu leb!

Opublikowano

JEŚLI MASZ KLUCZ CD-KEY NA PUDEŁKU TO ŁATWO OZDYSKASZ KONTO. WPISUJESZ W GOOGLE :

Steam Support

I TAM MASZ WSZYSTKO WYTŁUMACZONE.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Dobra, dzieki. Prosilbym, aby nie zamykac;) Jutro zrobie wszystko wedlug tego poradnika, i napisze czy sie udalo:)

Opublikowano

Sorrki, ze doubla zrobie, ale jak tamten gosciu zmienil email do konta, to mam to tez napisac w wiadomosci do supportu??

Opublikowano

Następnego mejla polecam ,Ci założyć na gmailu.Ze steama łatwo można ustalić IP,brute force,i masz hasło i login. Swoją drogą w zatrzymywaniu hackerów świetnym narzędziem jest Steam Guard.A najlepszym mejlem jest gmail z podwójnym zabezpieczniem tzn. aby ktoś zalogował się u ciebie na mejlu,musi znać kod który przychodzi do ciebie SMS'em.Świetne rozwiązanie ,które naprawde potrafi wprowadzić w Rage Hackerów. :) Trzymam kciuk ,że dasz wszystko się uda i może coś kiedyś zagramy w cs. :ninja:

Opublikowano

Mam zamiar zrobic tak jak mowisz, czyli na gmailu konto zalozyc. Jezeli wysle im tego emaila to rozumiem, ze zmienia mi bez potwierdzania adres email do konta? Chce to zrobic jak najszybciej, by ten idiota co podjeb*l mi to konto, nie sprzedal go na allegro. Nie dam chu*owi zarobic!

Opublikowano

Mi odpowiedzieli po tygodniu. Potem jeszze musiałem wysyłać jednego SSa (pewnie też będziesz musiał) z numerem zgłoszenia napisanym na CD-Keyu. Łącznie na konto czekałem niecałe 2 tygodnie

Opublikowano

Panie, shakowano ci konto w dziecinny sposób.

Zarejestrowałeś się zapewne na jakimś podrzędnym forum z serwerami cs, żeby się zareklamować itp. itd.

W tej chwili mają twoje hasło, bóg mi światkiem, że pewnie dałeś te same na email, czyli patrz, mają twoje hasło i hasło na email, czyli email przejęty.

Wbijają na steam i dają przypomnij login konta, i wrzucają twój email, i odświeżają pocztę i co widzą, jakieś konto, od razu sprawdzają czy są gry, jeśli są to od razu ci je zabierają.

Mnie też tak wychujali, ale widzisz my mamy wersje pudełkowe, więc nam to lotto, ale inne barany kupują przez allegro...

Opublikowano

Myśle że odzyskasz konto.Trzymam kciuki ;).

50364.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...