Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Długie wczytywanie

kubalten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy chce dołączyć do gry jest bardzo długie wczytywanie ok 1,2 min gdy wszyscy już są w grze ja jedyny muszę czekać na cholerną grę. Wie ktoś o co chodzi net mam szybki więc to nie związane z tym.

Pasjonat
Opublikowano

To normalne 80% polaków w GRO tak ma.

000000000000000,000000000000000000001% pojęcia masz o grze

sam mam tak a inni znajomi zaczynają odrazu i wgl to to nie zalezy od neta itp tylko od tego ze to sie robi na pierwszym razem po włączeniu GRO 1 runda

Opublikowano

000000000000000,000000000000000000001% pojęcia masz o grze

sam mam tak a inni znajomi zaczynają odrazu i wgl to to nie zalezy od neta itp tylko od tego ze to sie robi na pierwszym razem po włączeniu GRO 1 runda

Zamierzasz mnie prowokować ?

Napisałem wyraźnie nasze serwery są gówniane do tego zazwyczaj mamy gówniany net góra 20mb/s jak ktoś ma więcej to jest wyjątek ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Pasjonat
Opublikowano

Zamierzasz mnie prowokować ?

Napisałem wyraźnie nasze serwery są gówniane do tego zazwyczaj mamy gówniany net góra 20mb/s jak ktoś ma więcej to jest wyjątek ;)

no sorka twój 2 błąd są 2 serwery Amerykański i Europejski :)

Opublikowano

no sorka twój 2 błąd są 2 serwery Amerykański i Europejski :)

Tylko że ten europejski jest tak niedopracowany że mamy takie lagi i tak mapy długo si e ładują ze można zemdleć ...

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Pasjonat
Opublikowano

Tylko że ten europejski jest tak niedopracowany że mamy takie lagi i tak mapy długo si e ładują ze można zemdleć ...

no i tutaj sie z tobą zgodze ;)

mieliśmy z kumplami laga cała gra była zlagowana z 5min same X zamiast obrażeń i jeszcze w dodatku mogłeś pisać razem z tamtymi "." (kropka) i to było git a wszyscy

. LAG

.WHO IS LAGGER itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...