Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum Ekonomiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Opłaca się iść do ekonomika?Dobrze się zarabia?I mam pare znajomości w banku,lecz nie wiem czy i tak będe musiał robić studia.

Opublikowano

Czy dobrze się zarabia? Nie wiem, szczerze nie mam pojęcia ale może 2 koła uciągniesz, jeżeli podoba ci się ten kierunek i wiesz że znajdziesz prace pod tym kierunkiem to idź.

Większość mówi że w Polsce zarabia się po 1500, ale spokojnie w normalnej pracy można wyciągnąć te około 2100zł :)

Opublikowano

Nauki ekonomiczne to w dzisiejszych czasach nauki przyszłościowe. Ogólnie przy wyborze szkoły powinno się patrzeć na zapotrzebowanie w kraju na dane stanowisko, a ekonomistów mamy... no szczerze mówiąc tak średnio. Teraz jest nawał informatyków, więc spoka. A na studia idź! Koniecznie! Bo widzisz, teraz nawet bez wyższego wykształcenia słabej roboty nie znajdziesz. Chyba, że po znajomości... to takie polskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...