Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie zalicza wyścigów!

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szlag mnie trafia, jadę normalnie wyścig od początku do końca a na mecie... nie ukończyłem! Poprostu, wyświetla się menu a na nim przy moim nick "Wyścig zakończy się za... ".Tak ładnie czasami jadę, a tu takie coś. :angry:

A znowu czasami, obraz mi się zlaguje (ale dźwięk nie), jadę normalnie ale wszyscy mnie wyprzedzają...

461151420292002410470.png
Opublikowano

Używałeś hacków?

Zainstaluj sobie Game Boster'a, mi on bardzo oczyszcza system z niepotrzebnych śmieci.

Zmniejszą się lagi itp.

Opublikowano

Używałeś hacków?

Zainstaluj sobie Game Boster'a, mi on bardzo oczyszcza system z niepotrzebnych śmieci.

Zmniejszą się lagi itp.

Nie hackowałem, bo nie ma po co. Dzisiaj dodałem grę na steam (mogę odpalać przez niego, gadać z kolegami itp) ale nie wiem, w końcu to nie cheat. Robi się tak nie zależnie, czy odpale przez steam czy nie.

@Edit

Zrobie reinstall, może pomoże.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Widocznie musisz grać z hackerami, a co do 2 pytania to szczerze nie mam pojęcia, może to wina słabego kompa? Game booster wyłącza niepotrzebne procesy, do oczyszczania kompa z zbędnych syfów masz ccleaner.

Opublikowano

Nie hackowałem, bo nie ma po co. Dzisiaj dodałem grę na steam (mogę odpalać przez niego, gadać z kolegami itp) ale nie wiem, w końcu to nie cheat. Robi się tak nie zależnie, czy odpale przez steam czy nie.

Steam jeszcze bardziej Ci obciąża komputer, więc nie odpalaj prze niego.

Najlepiej zrób reinstall gry, ale wcześniej wyczyść wszystko CCleaner'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...