Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm czy można legalnie wstawić pełną wersję..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie i nie mogę sobie odpowiedzieć: Czy legalnie moge wrzucić na swoje forum pełną wersję gry, która jest bardzo stara (ponad 10 lat), nie można jej kupić, mało graczy dzisiaj w nią gra? Skoro kupić nie można, to chyba można ahhh... sam nie wiem! Napiszcie, czy mozna!

Opublikowano

Podaj nazwe gry to Ci powiem i raczej możesz, bo stare gry już dawno straciły na wartości jakiejkolwiek

Opublikowano

Nie można. A w zasadzie nie powinno się. W sumie kto ci broni. Mało to forów warezowych i torrentów?

Torrenty a warezy to co innego :-) I wiekszosc ma juz wytaczane sprawy sadowe pewnie od tych warezow... bo "legalne" w polsce sa trzy strony tylko chyba tego typu

Opublikowano

Torrenty a warezy to co innego :-) I wiekszosc ma juz wytaczane sprawy sadowe pewnie od tych warezow... bo "legalne" w polsce sa trzy strony tylko chyba tego typu

Co ty nie powiesz? Tak, czy inaczej, jest to piractwo.

A o wytaczaniu spraw sądowych jakoś nie słyszałem. Z tego co wiem, największe fora warezowe (Polskie) trzymają się dobrze. Tak jak i Piracka Zatoka i podobne.

Pewnie, chyba, pewnie chyba tak. A w Smoleńsku "pancerną brzozą" pewnie okaże się stalowy słup wypełniony trotylem. Mało konkretów, ziomek, same domysły.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jeżeli masz oryginalną wersję gry, to możesz zrobić jej kopie. Tę kopię możesz trzymać, gdzie chcesz. Akurat byś trzymał na forum. ;)harnasiek, a w Polsce zabronione są sieci p2p anie p2m...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...