mateuszp120 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam mam na serwerze wgrany Plugin na Gildie i na wiele światów i chciałem aby plugin Frakcje działał tylko na świecia World a na innym żeby nie działał jak to ustawić ? proszę o szybką odpowiedz. bez reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wpisz /f config worldsNoClaiming nazwa_świata - na danym świecie nie można claimować. /f config worldsNoPowerLoss nazwa_świata - na danym świecie nie tracisz powera /f config worldsNoWildernessProtection nazwa_świata - na danym świecie nie ma claimów "wilderness`a". Możesz też zablokować komendy za pomocą worldguarda: /region flag nazwa bocked-cmds /f claim itd Ale ten 1 sposób jest pewniejszy. Jeśli pomogłem liczę na +. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @up Jemu nie chodzi o claimy. ------------------------------ Niestety, pluginy działają na każdym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszp120 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 mi bardziej chodzi o włączenie na innym świecie PvP między swoimi nawet. Że swój może bić swojego jest jakaś komenda na to ? bez reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.