WyspaPrzetr Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mam pytanie. Gdyz nie wiem czy jest to mozliwe: Pierwszy raz zrobilem konto wbilem ten 5lvl i postaci nadal nie ma. 2raz zrobilem znowu konto wbilem przed chwila i nadal nie ma. Kazdy mu dziekuje wiec chyba powinno działac? Moze ja cos zle robie? Robie konto wpisuje nick daje avatar . Gram trening bojowy i potem gram vs boty. Moze to cos z internetem? Nie wiem, pomozcie..Bo potrzebuje pare postaci sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Typ robi cie w konia, robisz mu refy, ten sposob to sciema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Heh, koles kłamie. Wbijasz mu 5 lvl i on dostaje nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyspaPrzetr Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Temat do zamkniecia, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.