Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-5

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam T34 i jak dla mnie bardzo dobry czołg :) Penetracja radzi sobie na 10tierach a jak się nauczysz wystawiac wieze a chować kadłub to jesteś jak bunkier. :)

Opublikowano

yy nie opłaca sie go kupować. Mniej cie będzie kosztować dobre jarańsko niż kv5. Z jarania będziesz miał lepszą frajde i zjarasz sie jak świnia. PS. Prosze nie kasować mojego postu moderatorku

Opublikowano

Ja mam T34 i jak dla mnie bardzo dobry czołg :) Penetracja radzi sobie na 10tierach a jak się nauczysz wystawiac wieze a chować kadłub to jesteś jak bunkier. :)

Zanim napiszesz, przeczytaj treść postu. "Jak zarabia na premium w np w porównaniu do t34". Nie jaki jest T34 !

A co do tematu. KW-5 to dobry czołg do robienia kasy. Można natłuc sporo dmg z 107 milimetrowym działem, o bardzo ładnej szybkostrzelności, lecz małej penetracji. Z kolei ten dmg przełoży się na niezłe zarobki. Moim zdaniem, jeżeli masz premium, będzie to niesamowity money maker, a nawet jeśli nie zamierzasz inwestować w premke będziesz szedł troche wolniej, ale nadal z ładnymi kwotami do przodu.

Opublikowano

nie chce zakładać nowego tematu więc napisze tutaj założyłem ten temat bo kolega chce se kupić premium czołg Ja mam T34 inny kolego LOWE to on chce jeszcze inny zastanawia się nad kupnem JAGDTIGER 8.8 I KV-5 chodzi wyłącznie o zarobki na premce co będzie lepsze

SigUserBG.png

Opublikowano

Zależy czym lubi grać TD lub HT. Jadzia jest powolna, z nawet dobrym pancerzem, szybkostrzelna i celna. KV 5 jest trochę szybki, bardzo dobry pancerz, celny. Ja chcecie grać we 3 w plutonie to zdecydowanie KV 5.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Mam go i jest wspaniały zarabia bez Premium ok. 25-35 za słaba bitwę i ok.45-55 za niezłą

T34 zarabia za słaba bitwę dużo mniej, ale jak ci dobrze pójdzie to ok.65-70 wyciągniesz

oczywiście mówię już po odliczeniu ewentualnych napraw itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...