kondi1221 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam, gram sobie na paczce modów huśka i postanowiłem sobie zrobić rotary macerator gdy go postawiłem i chciałem coś do niego włożyć Minecraft mi sie crashuje : Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Exception in server tick loopA full error report has been saved to C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2013-05-10_17.21.38-server.txt - Please include a copy of that file (Not this screen!) if you report this crash to anyone; without it, they will not be able to help fix the crash itd I nie moge wejść na save!! gdy wybieram świat to trochę się ładuje i crash ;/ Mogę jakoś cofnąć ten item czy coś, bo nie chcę usuwać modyfikacji i na nowo sobie odbudowywać bo mam tego dosyć sporo Proszę o jakaś pomoc Jeżeli pomogłem daj LIKE... Jeżeli Nie to też taj LIKE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blatts Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To nic nie mówi... C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2013-05-10_17.21.38-server.txt Tu jest plik z crashem, pokaż go to postaram się pomóc. --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi1221 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tutaj masz crash-2013-05-11_11.39.35-server.txt A i jeszcze jedno, Jak moge usuąć tą modyfikację ( industrial craft ) bo jak usuwam z folderu mods to mi minecraft forge jakis error pokazuje Chyba w pliku minecraft.jar muszę coś usunąć ale nie wiem co, bo jeżeli to ten macerator będzie powodował crasha to nie bd musiał go używać dam sobie radę bez niego Jeżeli pomogłem daj LIKE... Jeżeli Nie to też taj LIKE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi1221 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @Ref Jeżeli pomogłem daj LIKE... Jeżeli Nie to też taj LIKE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi1221 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 @Ref Jeżeli pomogłem daj LIKE... Jeżeli Nie to też taj LIKE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol202 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A po co usuwać IndustrialCrafta? Zmień id bloku zaawansowanej maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi1221 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Do zamknięcia Jeżeli pomogłem daj LIKE... Jeżeli Nie to też taj LIKE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.