Skocz do zawartości

[Problem] rotary macerator

kondi1221

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, gram sobie na paczce modów huśka i postanowiłem sobie zrobić rotary macerator gdy go postawiłem i chciałem coś do niego włożyć Minecraft mi sie crashuje :

Minecraft has crashed!
----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Exception in server tick loop

A full error report has been saved to C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2013-05-10_17.21.38-server.txt - Please include a copy of that file (Not this screen!) if you report this crash to anyone; without it, they will not be able to help fix the crash :(

itd

I nie moge wejść na save!!

gdy wybieram świat to trochę się ładuje i crash ;/

Mogę jakoś cofnąć ten item czy coś, bo nie chcę usuwać modyfikacji i na nowo sobie odbudowywać bo mam tego dosyć sporo

Proszę o jakaś pomoc

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Tutaj masz

crash-2013-05-11_11.39.35-server.txt

A i jeszcze jedno, Jak moge usuąć tą modyfikację ( industrial craft ) bo jak usuwam z folderu mods to mi minecraft forge jakis error pokazuje

Chyba w pliku minecraft.jar muszę coś usunąć ale nie wiem co, bo jeżeli to ten macerator będzie powodował crasha to nie bd musiał go używać dam sobie radę bez niego

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] rotary macerator   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...