Buckyaner Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam! Mam problem z pluginem LifeMC chodzi o to że jeśli mam permission a nie dam Graczowi mozliwosci jedzenia diaxow - on moze je dac nawet jesli dam i poprzedze to - (aby go to niedotyczylo, nadal moze) Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam! Mam problem z pluginem LifeMC chodzi o to że jeśli mam permission a nie dam Graczowi mozliwosci jedzenia diaxow - on moze je dac nawet jesli dam i poprzedze to - (aby go to niedotyczylo, nadal moze) Prosze o pomoc. Mógłbyś bardziej to sprecyzować? Wtedy spróbuje pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buckyaner Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 A więc ta... Permission Gracza: Gracz: default: true prefix: '&4[&eGracz&4] &7' permissions: - deathban.credits.check - essentials.warp - factions.kit.fullplayer - comfort.* - essentials.help - essentials.suicide - essentials.time - essentials.tpa - essentials.tpaccept - essentials.tpahere - essentials.tpdeny - essentials.afk - essentials.balance - essentials.balance.others - essentials.balancetop - essentials.home - essentials.ignore - essentials.mail - essentials.mail.send - essentials.me - essentials.msg - essentials.pay - essentials.ping - essentials.kit - essentials.kits.start - essentials.spawn - essentials.rules - essentials.motd - essentials.list - essentials.helpop - -lifeban.jedzdiamenty - lifeban.widzswojezycia - lifeban.zginiesztraciszzycie chodzi mi o to ze nawet jeśli nie dam -lifeban.jedzdiamenty gracz i tak moze jesc diamenty - co daje mu wiecej życ (czego nie chce ;P )Gdy dawałem to poprzez - -lifeban.jedzdiamenty myslalem ze zadziala a tu nadal nic. Gracz nadal moze jesc diamenty I chodzi o to, jak zrobic aby gracz nie mogl jesc - tylko VIP moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekduch Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie znam pluginu ale wklej może plik konfiguracyjny LifeMC, może tam coś trzeba zmienić ? „Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa” Rudy Krasnolud z Wiedźmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axova"f Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Perrmisions: - lifemc.eatdiamonds - Pozwala jeść diamenty - lifemc.seeownlives - Pozwala używać komendy /lives - lifemc.seeotherslives - Pozwala używać komendy /lives <nick> - lifemc.revive - Pozwala odradzać komendą /revive <nick> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjoker007 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A ja Ci tylko mogę polecić lepszy plugin: http://www.mpcforum.pl/topic/942872-dlautorskiwsparcie-mysql-yhardcore-v03-zaawansowany-plugin-hardcore/ opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.