Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy naprawdę takich serwerów już nie ma?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy epoka serwerów bez tych przywalonych broni minęła? Tyle lat już tu siedzę i zauważyłem, że Metin2 zatracił gdzieś swój klimat. Gdzie są serwery, na których są tylko stalki? Lub szmaragdy jak na PL? Dodatkowo Syrki czy Bezdy... A nie, że teraz nawet można walczyć sztucznym (za przeproszeniem) kutasem. Dmg 1000-1001010 co to jest... Albo Deff w zbroi 1000 no kurde. Wspólne wypady na Dt? Nie ma tego. Ja wiem, że od tego jest PL, lecz były serwy gdzie było to potrzebne, ale nie trzeba było wydawać milionów na SM i to właśnie tworzyło klimat na Prywatach. A teraz? I tak trzeba wysłać SM i wygrywa ten kto ma większy portfel. Weterani tej kultowej gry zaczynają odchodzić, bo kurde nie mogą dorwać nic dla Siebie. Tego klimatycznego świata już nie ma :(. Ale spróbuję jeszcze raz z Waszą pomocą znaleźć takowy serwer.

W skrócie:

Poszukuję serwera bez nowości max lvl 99-120.Fajnie by było gdybo to nie był hard od tego jest PL.

Bronie hmm, sądze że takie jak na pl'u + może jeszcze śmiercio ale nic więcej. Zbroje to samo wszystko z PL'a.

Pamiętacie może VecteraMT2 to było coś.Teraz z takim serwerem można pomarzyć :(

Opublikowano

Polecam Ci Ravie lub balmore (ja wybrałbym ravie na balmorze zadużo przekrętów)

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...