Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DoSują idioci...

OPservator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was "domyśla się" jaki mają cel w tym DoSowaniu battleloga ?

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Może to zbuntowani gracze :> Bo te głąby z DICE i EA już robią BF4, żeby kase trzepać, a nie potrafią naprawić podstawowych bugów z BF3!

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

@up masz dużo racji :P

Ale są i takie bugi, co dają niezłego powerka w grze :)

Połóż się pod lufą czołgu (pod samą lufą - na masce) i niech kierowca wystrzeli - powinniście zostać wystrzeleni i nie dostać obrażeń :D

Ja strzelam, że próbują zakłócić prace nad BF4 ;D

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Właśnie mnie zastanawia dlaczego stosunkowo tak krótko po premierze BF3 już sprzedaż przedpremierowa BF4 ruszyła...? Raczej nie kupię bo nawet w 3 nie mam możliwości grać czasami gdyż najmniejszy skok pingu odczuwam w postaci mocnego rwania. W zasadzie te ataki są bezsensowne, nic Ci ludzie nie zyskają a stracić mogą jeśli się ich namierzy.

Opublikowano

Ja powiem tak jeszcze.

80% graczy BF3 nie ma możliwości grania na multi, bo albo wywala, albo nie da się dołączyć.

Ja mogę dołączyć i nawet nie rwie za bardzo, ale mój kumpel przegrał ze mną (on - 100 gwiazdka + MTAR vs. Ja - 19 lvl + AKS-47u)

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Wg mnie atakuje battleloga poniewaz BL jest nieoddzielna czescia BF3 i chca pokazac ze jezeli padnia bl bf3 rowniez. Wydaje mi sie ze chce pokazac EA/DICE zeby nie laczyli bl z bf4. Chodzi mi o to ze zobaczcie. Zaatakowany zostal battlelog i sa olbrzymie problemy z gra. Wywala, nie mozna sie polaczyc etc. Wydaje mi sie ze wlasnie ataki DoS maja na celu "odlaczenie" bl od nadchodzacego bf4 ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

@up

Tak, to byłoby dobre. I w BF3 powinni też coś takiego zrobić żeby z serwerami łączyć się w grze. A tymi atakami DICE właśnie pokazało, że w BF3 mają już wyje^^ne.

Kiedyś jak były problemy z czymś to następnego dnia znikały, teraz robią to już drugi tydzień... masakra.

Ano, skoro piszę to już się tutaj wyżalę. Dlaczego do cholery nie mogą w tej grze dać resetu lvlu?! Piszę do supportu na live chacie to za każdym razem albo nie ma takiej możliwości, albo przekazują sprawę specjalistom i pierdzielą głupoty żebym zadzwonił gdzieś tam do Anglii, czy Ameryki... masakraaaaa

Chociaż nie jestem fanem CoDa, to największym właśnie plusem jest to, że da się zresetować te statystyki, łącznie z lvlem itd. i dostaje się za to jakiś tak emblemacik, czy coś...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Dzisiaj grałem bez ścin, ładnie i wgl.

O 16:00 - boom - laguje, rozwaliłem hortecika o antene na kaspijskiej a kolega rąbnął w plotke, do której z FFAR nawalal :P

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Dosują bo umieją, ot cała prawda! A jak to umieją to na pewno idiotami nie są

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@up - Panie specu - jak się chcesz wykłócać, to proszę.

Nie ddosuje się, tylko robi ataki DDoS - i co ?

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie sądzicie że to moze byc "nagroda" za odznaczenie EA najgorsza firma roku?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja powiem tak jeszcze.

80% graczy BF3 nie ma możliwości grania na multi, bo albo wywala, albo nie da się dołączyć.

Ja mogę dołączyć i nawet nie rwie za bardzo, ale mój kumpel przegrał ze mną (on - 100 gwiazdka + MTAR vs. Ja - 19 lvl + AKS-47u)

Dokładnie, ja gram, ale co chwilę mam komunikaty :

- "Rozłączono z EA online"

- "Zostałeś rozłączony przez Punkbuster ; time 0000"

itp.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...