Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odbanowanie konta po rp bugu

Shayen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem, ponieważ chciałem sobie odbanować konto, ponieważ dostałem bana do 2107. Lecz support nie odpisuje, pisałem do angielskiego, normalnie mi odpisywali w innych sytuacjach po kilku godzinach, czasem 1-2 dni, lecz teraz czekam już 4 dni i nawet nie dostałem powiadomienia na mailu że do nich napisałem. Co mogę zrobić innego żeby odbanować konto lub skontaktować się z supportem?

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Sprawdzałem, nic nie mam, zawsze gdy się do nich pisze piszą powiadomienie czy coś że wiadomość została napisana, a teraz nic.

Opublikowano

Twoim zdaniem mam zacząć grać od nowa? O to Ci chodzi? Czy chodzi Ci o to żebym innym kontem te sobie odbanował?

Opublikowano

"ponieważ dostałem bana do 2107" Support już ci nie pomoże...

Według mnie za kradzież RP powinieneś dostać bana na IP i wszystko było by jasne złodziejaszku...

Opublikowano

"ponieważ dostałem bana do 2107" Support już ci nie pomoże...

Według mnie za kradzież RP powinieneś dostać bana na IP i wszystko było by jasne złodziejaszku...

Coś nie w temacie jesteś, riot dał możliwość "wykupienia" konta :) czyli płacisz np za skradzione RP o wartosci 20złotych to dajesz im 20złotych i masz konto, a nie wiem jak z zakupami za skradzione konto o.O

Opublikowano

#up skąd wiecie ze ukradł rp? przecież nic o nich nie napisał bana na 100lat można nawet za wyzwiska dostać.

Od kiedy bana na 100 lat za wyzwkiska idzie odbanować ? no chyba logiczne ze nie ... az takich debili na swiecie nie ma

Opublikowano

@up Kolega dostał bana do 2107 za flame.
@topic Poczekaj, z tym jest różnie, mi odpisali na drugi dzień i dostałem konto z powrotem, a niektórym po 1,5 tygodnia.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

@up Kolega dostał bana do 2107 za flame.

@topic Poczekaj, z tym jest różnie, mi odpisali na drugi dzień i dostałem konto z powrotem, a niektórym po 1,5 tygodnia.

Patologia...

[Problem] Odbanowanie konta po rp bugu
Opublikowano

To nie jest kradzież tylko płatność nieautoryzowana za którą koszty musi pokryć riot -,-

Działa to tak że wziąłeś sobie RP na kredyt rioty CI przyszły dane wszystko też bank RIOTU chciał pobrać pieniążki ale dane się nie zgadzały więc konto zawiesił do 2107 lub 2223 roku

Zresztą suspended to zawieszenie

MI ODPISALI PO dwoch godzinach -.-

czemu bo trzeba dać do takiego działu jak płatności nieautoryzwane a nie do pierwszego lepszego wrzucać

WYSYŁASZ IM ZAPYTANIE NP ZA CO MASZ BANA DO DZIAŁU SUPPORTU O BUGACH W GRZE to jasne że poczekasz aż wszystkie inne sprawy zostaną rozwiązane potem wezmą się za twoją

RADA wyślij do poprawnego działu

I nazywajmy rzeczy po imieniu buga nie było , była to po prostu "kradzież" na danych nie prawdziwych za co uzyskałeś RP więc nie PIERDOLCIE GŁUPOT O BUGU NA RP

BO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK BUG Z PŁATNOŚCIAMI

Opublikowano

Co mamy Ci poradzić? Czekaj 31 dni na odpowiedź jak chciało Ci się bawić w takie rzeczy, jak Ci odpiszą to będziesz musiał im wysłać przelew takiej kwoty jaką zapie*doliłeś.

a tak btw. to przestańcie z tymi stereotypami "pisz do angielskiego bo od razu odpisuje" a gówno prawda.

Tydzień temu napisałem do polskiego, odpisali po 15 godzinach, kolega wczoraj wysłał ticketa, dziś ok 13:00 miał odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Okej, dobra dzięki wszystkim, dzisiaj z rana dostałem wiadomość że, moje konto jest znowu aktywne. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...