Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

chcialam pokazac czego sie nauczylam robic, mam nadzieje ze ktos to doceni. nie powiem jak i czym to robie (bynajmniej nie teraz i nie na zwyklym forum) ponieważ takie cuś np. w bublach dalam dla przykladu za jedna kulke daje Ci 50mln zamiast 10pkt. a w crisisisisisise masz nieskonczone ammo w m4a1 i full zycia, najlepsze jest jednak to ze zapisujesz wyniki normalnie. wiec flashowe gry konkursowe? prizze.com itp? kto zainteresowany i z odpowiednia ranga zapraszam do negocjacji :D

a tu podgladzik:

http://marektca.lua.pl/gry/buble/

http://marektca.lua.pl/gry/crisis/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
Opublikowano

ehh...

No i chcesz sie pochfalic xD to powiem ci ze nice,

tyle ze jak dlamnie to wyglada jakbys sobie zmienila kod AS

a cala obsluge wysylania wynikow na serwer zostawila w spokoju.

Ale to ofc tylko moja opinia

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

dzis sie jeszcze zrobilam to :D

http://www.papertoilet.com/ - orginal

http://marektca.lua.pl/gry/papier/ - moje

zgadnijcie ile i jakie sa różnice :D

p.s.

pod ta rolka jest moja fotka, troche żle wyszłam, ale to wina światła:D powodzenia w odwijaniu.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
Opublikowano
zgadnijcie ile i jakie sa różnice

ehh...

Wybacz ale poco mamy porownywac roznice? (czy tez zmiany wprowadzone przez ciebie?)

Swoja droga to mowilas o tym zdj?

Zdj spod rolki ;]

Swoja droga - bo skoro niechcesz powiedziec czym to robisz xD

to pozwul iz zgadne ;]

- Flash Decompiler Trillix

- Adobe Flash Studio

Pewnie sie myle bo co ja tam wiem.

Pozdr.

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

ogólnie moje narzędzia do tego to:

Grab++

Flash Decompiler Trillix

Macromedia Flash 8

a czy ja mówie że Ty nic nie wiem i sięmylisz :D? nigdy nic takiego nie mówiłam, a nawet myślałam :D

Opublikowano
Ja koncowy wynik przez Tamper Data tylko zmieniam ;p

Osobiście preferuje Live HTTP headers.

kto zainteresowany i z odpowiednia ranga zapraszam do negocjacji

hmm... wybacz rozwiń tą myśl bo niezbyt to pojmuje? Mamy ci płacić za modyfikacje?

skoro potrafisz takie cuda to wygrywaj te laptopy w tych konkursach xD

no chyba że masz ich już ... i za mały profit komuś chcesz pomóc.

Pozdr.

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

nie nie chodzi mi o zadna kase :D chodzilo mi o to żeby działać razem :D o zadnej kasie nie ma mowy :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JEszli pomozesz mi wygrac laptopa to dam ci 30% ceny z tego laptopa. OCzywiscie mozesz sama go wygrac ale ja mieszkam w Belgii i trzeba mieszkac w Belgii albo w Holandii zeby go dostac wiec itak sama go nie dostaniesz wiec jak pomozesz mi dostac to ja przeszle ci kolo 300 Euro

Opublikowano

na prizze nie ma szans :) próbowałam, ale moze kiedys. kumpel ma 390 pkt ale niestety wysylka tylko belgia francja, ale adresu sie zmienic nie da...

mam tylko takie gowno:

http://www. prizee.com/swf/Treasure-diamants.swf?/canal=1212525615&langue=en&money1=66666&money2=666&isconn=1&pseudo=TWOJNICK&serv=www

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------twoj nick

• Dodaj nową pozycję...