Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Mam do Was 2 pytania, pierwsze ważniejsze. Pamiętacie może, jak ktoś na forum jakiś czas temu podał link do profilu gracza z +/- 100k wyniku za rundę i który nie dostał bana ani blacklisty etc? Jeśli tak to prosiłbym o podanie linku do jego profilu. Drugie moje pytanie dotyczy kicków poprzez blacklistę. Czasami kicka kogoś i pisze mu (level-1) i tak się zastanawiam co to oznacza. Czy to ject coś takiego, że jak potem kogoś zabije, to pokazuje mu się, że mam o 1lvl mniej niż w rzeczywistości, czy jak? W szczególności liczę na odp na pytanie pierwsze, bo już nie wiem co mam napisać tym idiotom, żeby odblokowali mi konto... Odnośnik do komentarza
Baku. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie odblokują ci konta... Mi mówiłeś że mam czity a sam na czitach latasz ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member Odnośnik do komentarza
Dymoslaw Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jak nie hackowałem,statspadowałeś ani nie glitchowałeś to sie odwołuj.Ja zadzwoniłem do Supportu EA ponieważ FR4SER nie chciał mnie odbanować i podziałało . Edit: Podeślesz link konta? http://battlefield.play4free.com/en/profile/2792883689 Kliknięcie LAJKA NIE BOLI. Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie gram na cheatach, tylko za statspadding mnie upieprzyli, a grałem tylko bez flag. To, że ty biegasz na aimie, to każdy wie. Tu masz link http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2479592440/440273683 Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ehh trochę lipa, że aż 139000 poszukaj na yt gościa co lata i ma 270 killi w helikopterze i powiedz, że ty też tak zrobiłeś ale była tylko jedna flaga przejęta np. twoja, a grało 5 graczy w pojazdach i ich deadałeś bo to oman czyli jakoś da radę. Szansa jest nikła, że Cię odbanują ale możesz spróbować. Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wgl dla mnie ta blacklista to jedna wielka ściema. Wchodząc do gry, albo przynajmniej w FAQ powinno być napisane, że jest zabronione to, to i to i że możesz ponosić za to jakieś konsekwencje. Tak jak to zrobili, to dla mnie jest to lekkie bezprawie, kij że to tylko na prywatnych serwach, co mają bl nie mogę grać, ale też trzeba wziąć od uwagę to, że jeśli komuś się nie podoba "statspadding", to w sygnie podczas ładowania, czy pod !rules powinno to być napisane i uj. Ja nigdzie nie wyrażałem zgody, że zgraja jakiś niedorobów może kontrolować mnie i ograniczać jakby nie patrzeć moje prawa. Jak komuś się nie podoba to, co robię na jego serwerze, to niech da tylko bana na ten serwer i po krzyku. W ameryce bym dostał pewnie niezłą kasę, jakbym im udowodnił winę, ale to nie ten kontynent, nie ten kraj, tu się ma wszystko i wszystkich głęboko w poważaniu... Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 BTW jakim cudem zdobyłeś wynik 139677 na runde ? Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Normalnie, ma się skilla :P Napisałbym, ale po co? Jeszcze Wy na bl wpadniecie ogólnie nie jest to trudne, jakieś 15minut może nabijałem. Odnośnik do komentarza
kubekk Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 powiedz jak to sprobuje Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 wywalasz heli na spawnie do góry nogami, siedzisz w nim (musisz mieć dane pkt do naprawy heli), a ktoś do cb strzela (starczy raz). Ten kto do cb strzelił co sekundę otrzymuje 100pkt Odnośnik do komentarza
kubekk Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 aa to dzieki surasmen pw .. Odnośnik do komentarza
Rocky. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co do tematu to ten kto ma -1 lvl to chyba jakiś bug gry, ostatnio taki miałem i pokazałem na screenie tutaj. Bana masz tylko na blackliście ? Odnośnik do komentarza
Kirito. Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Co do tematu to ten kto ma -1 lvl to chyba jakiś bug gry, ostatnio taki miałem i pokazałem na screenie tutaj. Bana masz tylko na blackliście ? Tsa, Grać mogę normalnie, ale jest to irytujące... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.