Skocz do zawartości

[Pytanie] 2 pytania.

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do Was 2 pytania, pierwsze ważniejsze.

Pamiętacie może, jak ktoś na forum jakiś czas temu podał link do profilu gracza z +/- 100k wyniku za rundę i który nie dostał bana ani blacklisty etc?

Jeśli tak to prosiłbym o podanie linku do jego profilu.

Drugie moje pytanie dotyczy kicków poprzez blacklistę.

Czasami kicka kogoś i pisze mu (level-1) i tak się zastanawiam co to oznacza.

Czy to ject coś takiego, że jak potem kogoś zabije, to pokazuje mu się, że mam o 1lvl mniej niż w rzeczywistości, czy jak?

W szczególności liczę na odp na pytanie pierwsze, bo już nie wiem co mam napisać tym idiotom, żeby odblokowali mi konto...

436951440626370320491.png

Jak nie hackowałem,statspadowałeś ani nie glitchowałeś to sie odwołuj.Ja zadzwoniłem do Supportu EA ponieważ FR4SER nie chciał mnie odbanować i podziałało :).

Edit: Podeślesz link konta?

Wgl dla mnie ta blacklista to jedna wielka ściema.

Wchodząc do gry, albo przynajmniej w FAQ powinno być napisane, że jest zabronione to, to i to i że możesz ponosić za to jakieś konsekwencje.

Tak jak to zrobili, to dla mnie jest to lekkie bezprawie, kij że to tylko na prywatnych serwach, co mają bl nie mogę grać, ale też trzeba wziąć od uwagę to, że jeśli komuś się nie podoba "statspadding", to w sygnie podczas ładowania, czy pod !rules powinno to być napisane i uj.

Ja nigdzie nie wyrażałem zgody, że zgraja jakiś niedorobów może kontrolować mnie i ograniczać jakby nie patrzeć moje prawa.

Jak komuś się nie podoba to, co robię na jego serwerze, to niech da tylko bana na ten serwer i po krzyku.

W ameryce bym dostał pewnie niezłą kasę, jakbym im udowodnił winę, ale to nie ten kontynent, nie ten kraj, tu się ma wszystko i wszystkich głęboko w poważaniu...

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] 2 pytania.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...