Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New era - doradzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No oczywiście że czarna, chyba że chcesz wyglądać jak choinka... ;)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Żadna fullcap jest dla pizd.

Nie chcę dostać reporta, więc druga.

Aha to fajnie masz jak oceniasz człowieka po tym w czym się ubiera. Może mu się podoba ten fullcap i tobie chuj do tego ? jak się nie lansuje nim ani nie szpanuje to jest dobrze. Weź czarny bo będzie pasować do wielu ubrań :P

Opublikowano

Doradzam ci nr 1 czarna jest fajna + jak ją ubrudzisz to nie będzie tak mocno widać :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Miałem już kupować wczoraj, tylko zastanowiłem się i doszedłem do wniosku, że w czarnej może być na lato dużo cieplej niż w zielonej, lecz nie wiem, bo nie nosiłem.

Opublikowano

Czorny. Lepszy kolor, pasuje do wszystkiego. A jakbych Ci mioł doradzić, to polecom zostowić to coś w spokoju, bo to je zodne.

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę że pedały/pizdy chodzą w New Erach. Beka. Firma która produkuję najlepsze czapki tego typu na świecie. (Tak, na świecie)..

Sam osobiście wybrał bym inne, gdyż te mało mi podchodzą. Ale czarna. ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Czorny. Lepszy kolor, pasuje do wszystkiego. A jakbych Ci mioł doradzić, to polecom zostowić to coś w spokoju, bo to je zodne.

Ślonzk naucz się pisać.

logo1.png
Opublikowano

Ślonzk naucz się pisać.

Czarny. Lepszy kolor, pasuje do wszystkiego. Jakbym miał Ci doradzić, to polecam zostawić to coś w spokoju ponieważ jest żadne. - poprawione.

Opublikowano

mw105_16b_b.jpg
Widzicie jakąś różnicę, bo ja nie.

Z dwojga złego weź tą czarną, ale te czapki są dla głupich psuedo hip - hopowych chłopczyków próbujących wyrwać jakieś gimbusiary zapatrzne w B.R.O czy innego pseudo - rapowe gówno.Dziękuje dobranoc.Pozdrawiam Messor.
@jedrula10
Moim zdaniem te czapki są chujowe, bo wyglądają dosłownie jak jakieś rondle i są dzisiaj symbolem głupiego lansu.Naprawdę nie obchodzi mnie kto to wymyślił.W gimbazie co 3 chłopak w takim czymś chodzi ku uciesze właśnie głupich dziewczynek., myśląc, że jest niesamowitym hip - hopowcem i luzakiem.

Opublikowano

@up: nie chce mi sie nawet komentować, to jest element ubioru, ja nosze czapkę, a Ty może wielki, złoty łańcuch albo nieśmiertelnik z woodstocku bądź... Bóg wie co.

Podałeś przykład B.R.O - wróć do historii tych czapek i dowiedz się kto to zaczął nosić i kiedy, bo aspirujesz na aspiranta facebookową wiedzą zawodniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...