Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dwie gry

TEQ213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalacja gry na 2 dyskach lub programy.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Odpal jedną gre na zwykłym systemie. a drugą wersje na wirtualnej maszynie (np. VirtualBox).

Jedyne co potrzebujesz do tego to wytrzymały komputer i zainstalować system operacyjny na wirtualnej

Opublikowano

Odpalasz przeglądarke programem sandboxie i drugą normalnie i możesz włączyć gre na obu.

a możesz mi to wytłumaczyć jestem zielony :)

Opublikowano

Ściągnij program z tąd www.sandboxie.com/index.php?DownloadSandboxie , zainstaluj. Potem naciśnij prawym na przeglądarkę i wybierz uruchom w sandboxie czy coś a dalej już normalnie.

Opublikowano

Ściągnij program z tąd www.sandboxie.com/index.php?DownloadSandboxie , zainstaluj. Potem naciśnij prawym na przeglądarkę i wybierz uruchom w sandboxie czy coś a dalej już normalnie.

ok otworzyłem ale pisze że strona nie dostepna normalnie wszystko ok a na sandboxie lipa

Opublikowano

Mi to działa.

Google Chrome > Otwórz przez Sandboxie > Odpalam BF'a

Google Chrome > Odpalam BF'a

I masz 2 odpalone :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Tez mam problem z sandoboxie, 2 gry odpalaja sie bez problemu ale jak wejda nimi na ten sam server to po jakims czasie wywali jenda( max 5 min moze). Wie ktos moze dlaczego tak jest? Pewnie pb kickuje ale jak to ominac jesli to to. Jedyne czego nie rozumiem w sadboxie to wyskakujace okienko zazywczaj jak odswiezam liste serweow z plikiem cache i skad ma go popierac chyba. Zna sie ktos moze na tym?

Co do VirtualBoxa to dziala dobrze tylko u mnie wymagalo to troche pracy i instalowania i kombinowania z programami, itp. Tylko nie wiem czy moj komp jest za slaby czy to wina wirtualnej maszyny ale czesto sie wiesza, myszka szaleje jak nacisne escape, sens dalem 0.1 to da sie sterowac ale wylaczyc gry juz nie, nie da sie dac full screan bo blad wyskakuje.

A co do instalacji bff4p na 2 dyskach to ciekawy jestem jak to zrobic skoro gra atutomatycznie wykrywa ci czy jest zainstalowana czy nie. Bawic sie rejestrem czy wystarczy skopiowac pliki z gra?

Opublikowano

Mi to działa.

Google Chrome > Otwórz przez Sandboxie > Odpalam BF'a

Google Chrome > Odpalam BF'a

I masz 2 odpalone :P

a masz ustawione sandboxie czy co ?i jaki masz system ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...