Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lol ping

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie,ktoś gra w lola na wifi? Mam sagem2704 i dokupiony adapter i przy starcie windowsa mam 4 kreski i jest napisane siła sygnału znakomita,a za 2 sekundy spada do 2 kresek i to samo przy zmienianiu kanału.Ping mi skacze w lolu,miałem kiedyś livebox 2.0 i było dobrze a był też w tej samej odległości około 8m przez 2 ściany i ping był dobry-dalo sie grac,co moze byc nie tak?

Opublikowano

Miałem router tp link 4lata i dokupiony ten pierdo.nik wifi do kompa odległość przez ściane ok 3m i wszystko grało,ostatnio przeniosłem się na liveboxa 2.0 odległość przez ściane ok 5m i też zero laga

Z początku na routerze miałem jak ty pingi kosmos,lagi w przeglądarce po jakimś czasie to nic nie szło robić na necie potem się okazało że firmowy pierdo.nik był uszkodzony to kupiłem nowy,zobacz czy ktoś z domowników nie siedzi na wifi bo np brat gra ja włacze liva na tablecie i ping wybija w góre lecz i tak lagów nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...