Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] WHCMS jaki ku** jest do tego link?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim, mam gigant problem, żeby mi domenę aktywowało muszę uzupełnić swoje dane w panelu WHMCS i do kuźwy nędzy nie mogę znaleźć gdzie to jest, przeszukałem wiadomości email z danymi do strony (nawet faktury wszystkie przeczytałem i nic) w google ani jednej wzmianki nie ma do tego jak do takiego panelu mam się dostać, próbowałem na www.whmcs.com ale tam idzie jedynie licencje na owy panel wykupić...

Potrzebuje kurde chociaż przykładowego adresu do tego popiżdrzonego panelu

DAM 20 LIKÓW!! (bo czekam już kurde 3 dzień na aktywacje domeny, a prace nad stronką i forum miały być do wczoraj)

Opublikowano

Nie ma tam supportu? Najlepiej gdybyś ich o to zapytał...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

support jest, ale nie dość że odpowiada raz na 20 godzin, to jeszcze ci tak odpowie że i tak nic się nie dowiesz (pisze z nimi 3 dzień i niedawno się o tym panelu dowiedziałem dopiero). I mam nadzieje że do mojej stronki na .eu nie trzeba wykupywać licencji co miesiąc na ten gówniany panel, bo mnie to gówno wyjdzie 10x drożej niż strona.

Opublikowano

Ale nie rozumiem dlaczego wybrałeś tą firmą do tych celów skoro z tego co widzę nie jest ani Polska, ani dość dobra na rynku.

Ale jeżeli kupiłem domenę z hostingiem to powinieneś otrzymać do niej dane, a CPanelu może nie być tylko normalnie przez FilleZille się logujesz..

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ale nie rozumiem dlaczego wybrałeś tą firmą do tych celów skoro z tego co widzę nie jest ani Polska, ani dość dobra na rynku.

Ale jeżeli kupiłem domenę z hostingiem to powinieneś otrzymać do niej dane, a CPanelu może nie być tylko normalnie przez FilleZille się logujesz..

Dobra miałem małego nieogara :P już wiem o co chodzi chyba.

Firmę tą wybrałem, ponieważ chodź nie jest zbytnio znana to jest naprawdę dobra i jest to polska firma. Odpowiadają w miarę szybko (przesadziłem z tymi 20 godzinami trochę), mają bardzo mało awarii itp. jedyny minus to że jak ci czasami odpiszą to nie wiesz o co im chodzi.

A chodzi o to że zamiast napisać iż w danych na stronie internetowej ich hostingu, to napisali że w panelu WHMCS (który po pewnym czasie znalazłem ten napis w stopce na ich stronie), a ja szukam tego panelu jak głupi na FTP w mailu, na stronie, w panelu direct admin itp :) A konkretniej wydaje mi się (jeszcze mi nie odpisali to nie jestem pewny) że to chodzi o mój numer tel. podany tam. Bo mam przez nich wprowadzony z takim "+48.mój_numer" i wydaje mi się że to przez to. Bo kropki nie da się wstawić, a ustawili mi mój numer oni, bo niby do rejestracji dawnej domeny do servera .pl był potrzebny numer z kropką :P

Opublikowano

zgaduje, że serv4web. otóż wejdź na e-mail. po zakupie serwera WWW lub czegokolwiek innego powinieneś otrzymać e-mail z wszystkimi potrzebnymi danymi, oraz linkiem do panelu.

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

zgaduje, że serv4web. otóż wejdź na e-mail. po zakupie serwera WWW lub czegokolwiek innego powinieneś otrzymać e-mail z wszystkimi potrzebnymi danymi, oraz linkiem do panelu.

Posłuchaj, ja na prawdę nie chcę być niemiły, ale czy ty rzeczywiście jesteś taki tępy, czy tylko udajesz??

Jeżeli byś przeczytał wszystkie posty to byś wiedział, a nie tylko pierwszy post przeczytałeś zapewne.

Czy ty myślisz że ja na maila nie potrafię wejść??

I na sam koniec NIE to nie serv4web tylko serversite.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...