Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na zabytkowy komputer

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,potrzebuję ciekawych tytułów,z naprawdę niewielkimi wymaganiami.Oto specyfikacja:
Jest to laptop

Procesor 800mHz

192 MB RAM

Karta graficzna zintegrowana z płytą główną,8 MB pamięci.

Grałem już w Heroes,do części 3,oraz Strongholdy.Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie pójdzie. Mario, Contra - pobierz se gry na pegasusa, emulator i zamulaj :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Gothic 1,2 ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nie pójdzie mu nawet gothick

Two Worlds :) zajebista giercaja. Wydaje mi sie ze powinno pojsc na minimalnych :D

Mu nawet nie ruszy ta gra. Quake

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Zawsze powtarzam ze najlepsza gra to jest Pasjans, pójdzie absolutnie wszędzie, rozwija wyobaznie i cwiczy MUSK!

Opublikowano

Uzbieraj sobie 50 zł i będziesz miał lepszy komputer ... :D przytnij tacie żywopłot czy coś :D ... za 15 zło pentium 4 2.8 GYHZ za 20 zł Karta Graficzna 256 mb 15 zł . 1 GB kości pamieci :D ... potem zgrab liście i kup płytę główną tak za 25 zł :D obudowe dostaniesz na złomie a za 20 zł kupisz zasilacz 240 W ...we wszystkim pomoże serwis allegro ... Jak ja byłem w twoim wieku to jeszcze jabłka z kolegami sprzedawałem i puszki zbierałem ... to przynajmniej uczyło odpowiedzialności i mądrego zarządzania pieniędzmi a nie teraz wszystko podstawione pod pysk. :P

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

@Mati9622 to nie jest tak,że nie mam innego.Po prostu tam gdzie jestem,nie mogę wziąć PeCeta. :D A w moim wieku nie chodziłeś na jabłka,bo jeśli wierzyć danym w profilu,masz dopiero 16 lat ;).

Dzięki za odpowiedzi,myślę,że temat wyczerpany.

Opublikowano

Ja wpisałem pierwszą lepszą datę :D

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Worms World Party, Worms Armageddon, Zeus: Pan Olimpu, Knights and Merchants, gry abandonware, czyli z poprzedniego stulecia, takie jak Prince of Persia, Prince of Persia II, The incredible Machine, ElectroBody.

Polecam także Little Fighter 2 :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...