dzk123 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Cześć. Otoz mam przeglos w grach mam nowy mikrofon , sluchawki ogolnie . i dalej mam przeglos glosniki sa off . Co mam zrobic aby zniszczyc przeglos ?. Gram w cs i mnie nie slychac tylko glos z gry PS. Nie wiem czy to ma cos wspolnego ale do zielonego gniazdka podpiolem dwie wtyczki glosniki i sluchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 @@Odswiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jaki system? Powiem ci jak w Windows 7 zrobić - Vista będzie podobnie - XP w miarę podobnie. Panel Sterowania > Sprzęt i dźwięk > Dźwięk > Nagrywanie > Prawy przycisk myszy na wolne miejsce > Klikasz na "Pokaż odłączone urządzenia" oraz "Pokaż wyłączone urządzenia" i klikasz na "miks stereo" i go wyłączasz. | | v Mikrofon > Ustawienia > Nasłuchiwanie > Odznaczasz (wyłączasz) opcję "Nasłuchuj tego urządzenia". Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 windows xp http://scr.hu/0b7a/lebv4 tutaj ? http://scr.hu/0b7a/8iq3l panel sterowania tak a propo to nie ogarnalem co napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Combative Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Masz skype? Najlepiej by było gdybyś mi dał udostępnienie ekranu to bym ci powiedział, bo ja od dawna nie mam XP i już nie pamiętam jak się to ustawiało w nim. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 oczywiscie ze mam podam na pv. Niestety pomoc zdala sie nie przydatna z powodu mojego komputera ktory jest z 2 wojny swiatej. Stereo mix w jakis sposob mialo by to pomoc nie zostalo naprawione . Czy ktokolwiek moglby mi powiedziec lub doradzic tak jak poprzedni na wspoldzieleniu ekranu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @@odswiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @odsiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzk123 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 @@pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.