Skocz do zawartości

Przegłos

dzk123

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Otoz mam przeglos w grach mam nowy mikrofon , sluchawki ogolnie . i dalej mam przeglos glosniki sa off . Co mam zrobic aby zniszczyc przeglos ?. Gram w cs i mnie nie slychac tylko glos z gry

PS. Nie wiem czy to ma cos wspolnego ale do zielonego gniazdka podpiolem dwie wtyczki glosniki i sluchawki

c20fue.jpg

Jaki system? Powiem ci jak w Windows 7 zrobić - Vista będzie podobnie - XP w miarę podobnie.

Panel Sterowania > Sprzęt i dźwięk > Dźwięk > Nagrywanie > Prawy przycisk myszy na wolne miejsce > Klikasz na "Pokaż odłączone urządzenia" oraz "Pokaż wyłączone urządzenia" i klikasz na "miks stereo" i go wyłączasz.

| |

v

Mikrofon > Ustawienia > Nasłuchiwanie > Odznaczasz (wyłączasz) opcję "Nasłuchuj tego urządzenia".

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Masz skype? Najlepiej by było gdybyś mi dał udostępnienie ekranu to bym ci powiedział, bo ja od dawna nie mam XP i już nie pamiętam jak się to ustawiało w nim.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

oczywiscie ze mam podam na pv.

Niestety pomoc zdala sie nie przydatna z powodu mojego komputera ktory jest z 2 wojny swiatej.

Stereo mix w jakis sposob mialo by to pomoc nie zostalo naprawione . Czy ktokolwiek moglby mi powiedziec lub doradzic tak jak poprzedni na wspoldzieleniu ekranu ?

c20fue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Przegłos   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...