Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pomocników do prowadzenia/stworzenia serwera

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zamierzam wraz z kilkoma znajomymi (Gaming) stworzyć sieć serwerów Minecraft. Wpierw zaczynamy od 10 slotów, Survival + RP z frakcjami(dla vip) autorskimi questami, smokami itp.

Głównie stawiamy na fabułę.

Wykupiony server stoi w CraftServe. W miarę rozwoju będziemy zwiększać pakiety. Zyski dopiero jak uruchomimy drugi serwer - Freebuild. Aktualnie trzeba zbierać na powiększenie tego do 20 slotów.

Szukam kogoś kto już prowadził serwery i zna się na tym, nie chodzi mi o serwer Hamachi lecz o popularne sieci.

W głównej mierze przyda się ktoś kto zna bardzo dobrze większość pluginów, czyli permissions, mcmmo i reszta pasujących do Survival-RP.

Budowniczych równiez potrzeba.

Kontakt tutaj lub skype: bumetro92

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Tak więc jestem chętny i na może :

Technika

Budowniczego

Moderatora

Admina .

Umiem skonfigurować dobrze pluginy ( czasami błędy się zdarzają ) . Znam bardzo dużo pluginów i umiem dobrać odpowiednie do każdego trybu gry :) .

Jeżeli jest wymagany mikrofon to nie będę ci pomagać . - Nie mam kasy na mikrofon .

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...